امروز : جمعه, ۳ اسفند , ۱۳۹۷ - 17 جماد ثاني 1440
- برپایی نمایشگاه ملی گروهی عکس «۳۰ عکاس» در رشت
- نود و ششمین نمایشگاه ملی مدو لباس فجر در گیلان برگزار می شود
- نمایش موزیکال پینوکیو
- فراخوان جشنواره نوروزی ٩٨ در استان گیلان
- گیلان میزبان رقابت های طناب کشی کشور
- با مشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت : افتتاح نمایشگاه «۴۰ عکس، ۴۰ عکاس» به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
استقبال گیلانیان اکران فجر را به نوبت ویژه رساند
به گزارش هنر گیل قاسم مصفا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اکران نوبت ویژه برای دو فیلم سرخ پوست به کارگردانی نیما جاویدی و شبی که ماه کامل شد ساخته نرگس آبیار برنامه ریزی شده است.
وی اظهار داشت : نوبت ویژه سرخ پوست یکشنبه ۲۱ بهمن ساعت ۱۴ و شبی که ماه کامل شد دوشنبه ۲۲ بهمن ساعت ۱۴ در نظر گرفته شده است.
همزمان با برگزاری سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر بار دیگر سیمرغ های فجر بر دوش سینما میرزا کوچک رشت نشست و این سینما با اکران ۱۵ فیلم از این جشنواره گیلانیان را میزبان شده است.
فیلمهای «بیست و سه نفر» به تهیهکنندگی مجتبی فرآورده و کارگردانی مهدی جعفری، «درخونگاه» به تهیهکنندگی منصور سهرابپور و کارگردانی سیاوش اسعدی و «روزهای نارنجی» به تهیهکنندگی علیرضا قاسمخان و کارگردانی آرش لاهوتی به جدول اکران فیلمهای «ایده اصلی» به تهیهکنندگی و کارگردانی آزیتا موگویی، «بنفشه آفریقایی» به تهیهکنندگی علیرضا شجاع نوری و کارگردانی مونا زندی حقیقی، «پالتو شتری» به تهیهکنندگی مجید شیخ انصاری و کارگردانی مهدی علیمیرزایی، «جان دار» به تهیهکنندگی کامران مجیدی و کارگردانی حسین امیری دوماری و پدرام پورامیری، «سال دوم دانشکده من» به تهیهکنندگی مسعود ردایی و کارگردانی رسول صدرعاملی، «سرخپوست» به تهیهکنندگی مجید مطلبی و کارگردانی نیما جاویدی، «سمفونی نهم» به تهیهکنندگی زینب تقوایی و کارگردانی محمدرضا هنرمند، «شبی که ماه کامل شد» به تهیهکنندگی محمدحسین قاسمی و کارگردانی نرگس آبیار، «طلا» به تهیهکنندگی رامبد جوان و محمدحسین شایسته و کارگردانی پرویز شهبازی،«غلامرضا تختی» به تهیهکنندگی سعید ملکان و کارگردانی بهرام توکلی،«ناگهان درخت» به تهیهکنندگی پیمان معادی و کارگردانی صفی یزدانیان و«مدیترانه» به تهیهکنندگی رشید حاجتمند و کارگردانی هادی حاجتمند، اضافه شده بود.
بر این اساس ١۵ فیلم جشنواره سی و هفتم فجر بههمراه پنج فیلم کودک و نوجوان از ١٢ تا ٢٢ بهمنماه جاری در سینما میرزاکوچک رشت اکران خواهد شد.
فروش آنلاین بلیتهای جشنواره از طریق سامانه اینترنتی هفتساز به آدرس هفت ساز انجام می شود و قیمت هر قطعه بلیت نیز بدون تغییر نسبت به سال گذشته، مبلغ ١٠ هزار تومان است.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص ادامه همزمانی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در گیلان میتوانند به پرتال اطلاعرسانی این ادارهکل مراجعه کنند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.