پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Saturday, 17 November , 2018
امروز : شنبه, ۲۶ آبان , ۱۳۹۷ - 9 ربيع أول 1440
شناسه خبر : 3761
  پرینتخانه » آشپزی, غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۸ |

اشپل کوکو

مواد لازم :

  • اشپل ماهی                                                                                 ٣٠٠گرم
  • گشنیز+تره+جعفری+برگ سیر تازه+کمی شنبلیله                               یک دسته کوچک خرد شده
  • تخم مرغ                                                                                      ۳ عدد
  • نمک ، فلفل و زردچوبه                                                                    به میزان لازم
  • روغن                                                                                          به میزان لازم  برای سرخ کردن

 

 

 

طرز تهیه :

اشپل ماهی راشسته و پوشش شفاف دور آن را جدا کنید .

سبزیجات را خرد کرده و به اشپل اضافه کنید.

تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 

 

 

 

نکته خیلی مهم:

دقت کنید که این مواد باید خوب مخلوط شوند تا کوکو بوی زهم نگیرد.

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید تا داغ شود.

حالا همه مواد را با هم در ماهیتابه ریخته و زیر شعله را کاملا کم کنید و درب آنرا بگذارید تا پخته و سرخ شود.

وقتی یک طرف سرخ شد ، برگردانده و اجازه دهید به همین روش طرف دوم هم سرخ شود.

از ماهیتابه ای استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد تا وقتی مواد را در آن می ریزید چند سانت ضخامت داشته باشد.

در صورت تمایل میتوانید کوکو را به صورت قاشقی هم سرخ کنید ولی مزه این کوکو به ضخامت آن است.

در صورت تمایل می توانید مقدار سبزی را کمتر یا بیشتر کنید.

 

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.