پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Saturday, 17 November , 2018
امروز : شنبه, ۲۶ آبان , ۱۳۹۷ - 9 ربيع أول 1440
شناسه خبر : 3770
  پرینتخانه » غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۵ |

زیتون پرورده

مواد لازم :

  • آب انار                                                               یک لیوان
  • مغز گردو                                                            ۲۰۰ گرم
  • سیر                                                                  دو حبه
  • دانه انار ترش                                                       نصف لیوان
  • رب انار                                                               ۱/۳ پیمانه ( یک سوم پیمانه )
  • زیتون سبز بدون هسته                                          نیم کیلو گرم
  • نمک                                                                  به میزان لازم
  • گلپر                                                                   به میزان لازم
  • نعنا و گشنیز                                                       سه قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه :

در مرحله اول طرز تهیه زیتون پرورده ابتدا مغز گردو را به خوبی آسیاب کنید. سبزی ها را کاملا خرد کنید.

اگر زیتون شور بود آن را به مدت یک ساعت در درون آب سرد قرار دهید تا شوری آن گرفته شود.

در ظرف مناسبی زیتون ها را قرار دهید سپس مغز گردوی آسیاب شده را به همراه سبزی خرد شده به زیتون اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه زیتون پرورده سیر را بکوبید و یا رنده کنید و به مخلوط زیتون و سبزی اضافه کنید سپس رب انار و دانه های انار و آب انار ترش را در درون مخلوط کن بریزید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند و این مخلوط را به مواد زیتون پرورده اضافه کنید و در مرحله آخر مقداری نمک و گلپر به مواد مخلوط شده زیتون پرورده اضافه کنید و مواد زیتون را زیر و رو کنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. مخلوط زیتون پرورده را به مدت ۲ ساعت در درون یخچال قرار دهید تا به خوبی جا بیفتد.زیتون پرورده را می توانید در یک ظرف شیشه ای به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید بدون اینکه طعم آن تغییر کند.

 

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.