پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Tuesday, 25 June , 2019
امروز : سه شنبه, ۴ تیر , ۱۳۹۸ - 22 شوال 1440
شناسه خبر : 3752
  پرینتخانه » غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۲ |

سیرابیج

مواد لازم :

  • برگ سیر                                               ۳ دسته
  • تخم ‌مرغ                                               ۲ عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه و روغن                    به میزان لازم

 

طرز تهیه:
برگ سیر را به صورت دسته‌ای به فاصله یک سانتی‌متر برش زده و بعد کاملا شسته و آبش را بگیرید و در تابه تفت دهید. تخم‌مرغ‌ها را زده و در تابه جدا گانه سرخ کنید. در انتها به تخم‌مرغ سرخ‌شده برگ سیر ادویه زده همزمان به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

 

 

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.