پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Wednesday, 19 December , 2018
امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۳۹۷ - 11 ربيع ثاني 1440
شناسه خبر : 3709
  پرینتخانه » غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۸ |

سیر قلیه گیلانی

مواد لازم :

  • لپه                                         ۱ پیمانه
  • برگ سیر                                 حدودا ۳ پیمانه( مقدار دقیقش رو ایندفعه که درست کنم میگم)
  • مرغ خورشی                            به قطعات دلخواه
  • تخم مرغ                                  ۲ عدد
  • زعفران یا زردچوبه                      به میزان لازم
  • نمک و فلفل                             به میزان لازم

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی

برگ سیر، یکی از سبزیهای شمال هست که در واقع برگ تازه سیر هست و ظاهری شبیه تره داره. توی رشت بصورت دسته ای فروخته میشود …

لپه ها را از شب قبل خیس کنید. مرغ را با لپه خیس خورده بذارید بپزه . ( بعد از جوش آمدن کف روش را بگیرین ) در این مدت برگ سیرهای خرد شده رو در روغن سرخ کنید. دقت کنید که نسوزه و سیاه نشود . (برگ سیر بعد از سرخ شدن حجمش خیلی کم میشود پس دوبرابر مقداری که در خورش نیاز هست را سرخ میکنیم تا به مقدار مورد نظرمان برسد! ) مرغ و لپه که نیم پز شد برگ سیر سرخ شده رو بهش اضافه کرده ، نمک، فلفل و زعفران ( یا زردچوبه ) را هم می ریزیم داخل خورش و میزاریم با شعله کم آرام آرام بپزه و مزه بگیره. تخم مرغ ها رو توی کاسه ای بشکنید و خوب با چنگال بزنین و بعد به خورش اضافه کنید ( تمام سطح خورش رو بریزین ) در قابلمه ر را بذارین و با شعله ملایم اجازه بدین تا تخم مرغ ها بسته بشوند .

نکته مهم : بعد از ریختن تخم مرغ ها، حجم زیادی از آب خورش جذب تخم مرغ میشود  … پس قبل از ریختن آب خورش اندازه باشد ….

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.