پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Friday, 19 July , 2019
امروز : جمعه, ۲۸ تیر , ۱۳۹۸ - 17 ذو القعدة 1440
شناسه خبر : 8645
  پرینتخانه » آشپزی, اخبار تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴ |

طرز تهیه بورانی بادمجان

مواد لازم:

  •  ۶۰۰ گرم بادمجان
  •  ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی
  •  ۳ حبه سیر
  •  ۱ فنجان ماست
  •  ۴/۱ تا ۲/۱ فنجان روغن
  •  نمک و فلفل به میزان لازم
  •  نان لواش یا چیپس پیتاطرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه:

۱٫ بادمجان را برش داده و نمک می پاشیم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم.

۲٫ نمک ها را از روی بادمجانها پاک کرده و در ماهی تابه سرخ می کنیم تا فقط کمی طلایی شود. پس از سرخ شدن ، بادمجان در یک ظرف روی یک حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود.

۳٫ در این زمان، برش گوجه فرنگی را داخل میکسر ریخته یا رنده می کنیم و بعد سیر و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

۴٫ در یک قابلمه مقداری روغن زیتون ریخته و بادمجانها را ته آن می چینیم و پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. با پشت قاشق یا گوشت کوب بادمجانها را کاملا له می کنیم.

۵٫ نصف فنجان آب گرم اضافه می کنیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پداریم روی حرارت تا تمام آب آن تبخیر شود. مراقب باشید بادمجانها ته نگیرد مرتب هم بزنید.

۶٫ در نهایت ماست را به بادمجان و گوجه فرنگی اضافه کرده و خوب به هم بزنید میزان نمک و فلفل آن را بچشید و گرم همراه نان لواش یا چیپس چیتا سرو نمایید

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.