پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Saturday, 17 November , 2018
امروز : شنبه, ۲۶ آبان , ۱۳۹۷ - 9 ربيع أول 1440
شناسه خبر : 5001
  پرینتخانه » اخبار, غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۸ |

طرز تهیه خالو آبه

مواد لازم:

گوجه سبز (یک کیلو گرم)

آرد برنج (یک سوم پیمانه)

نعناع و گشنیز (۲۰۰ گرم ساطوری)

تخم مرغ (دو عدد)

نمک و فلفل (به میزان لازم)

طرز تهیه :

گوجه سبز ها را با دو تا سه لیوان آب با حرارت ملایم ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بجوشانید تا له شوند سپس هسته و پوست گوجه ها را جدا کنید.

آرد برنج را در دو لیوان آب حل کرده و به گوجه سبز اضافه کنید و روی شعله ی ملایم بجوشانید تا بوی خامی آرد برود.

سبزی را نیز اضافه کرده و ۳۰ دقیقه روی شعله ی ملایم آن را بپزید و مرتی هم بزنید تا ته نگیرد.

نمک و فلفل را اضافه کنید.

تخم مرغ ها را به همراه دو قاشق سوپخوری آب هم بزنید تا یکدست شوند.

سپس به شکل نواری به غذا اضافه کنید تا ببندد.

پس از اینکه تخم مرغ ها بست غذا آماده است و میتوانید آن را همراه با نان یا کته میل کنید.

این غذا هم گرم و هم سرد سرو میشود.

خالو آبه غذای محلی مردم گیلان است.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.