طرز تهیه خالو آبه

طرز تهیه خالو آبه

مواد لازم:

گوجه سبز (یک کیلو گرم)

آرد برنج (یک سوم پیمانه)

نعناع و گشنیز (۲۰۰ گرم ساطوری)

تخم مرغ (دو عدد)

نمک و فلفل (به میزان لازم)

طرز تهیه :

گوجه سبز ها را با دو تا سه لیوان آب با حرارت ملایم ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بجوشانید تا له شوند سپس هسته و پوست گوجه ها را جدا کنید.

آرد برنج را در دو لیوان آب حل کرده و به گوجه سبز اضافه کنید و روی شعله ی ملایم بجوشانید تا بوی خامی آرد برود.

سبزی را نیز اضافه کرده و ۳۰ دقیقه روی شعله ی ملایم آن را بپزید و مرتی هم بزنید تا ته نگیرد.

نمک و فلفل را اضافه کنید.

تخم مرغ ها را به همراه دو قاشق سوپخوری آب هم بزنید تا یکدست شوند.

سپس به شکل نواری به غذا اضافه کنید تا ببندد.

پس از اینکه تخم مرغ ها بست غذا آماده است و میتوانید آن را همراه با نان یا کته میل کنید.

این غذا هم گرم و هم سرد سرو میشود.

خالو آبه غذای محلی مردم گیلان است.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *