پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Wednesday, 14 November , 2018
امروز : چهارشنبه, ۲۳ آبان , ۱۳۹۷ - 6 ربيع أول 1440
شناسه خبر : 5833
  پرینتخانه » آشپزی, اخبار, غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : ۳۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳ |

طرز تهیه خورشت انار بیج

مواد لازم خورشت انار بیج

۳۵۰ گرم مغز گردو
یک کیلو سبزی
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز متوسط
رب انار ترش یا آب انار ترش به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت انار بیج

برای تهیه خورش انار بیج که یک غذای سنتی گیلانی است ابتدا مغز گردو را خوب بسابید تا نرم شود. سبزی های لازم که شامل تره, جعفری, گشنیز و نعناع می باشد را پاک کنید و بشوئید، بگذارید تا آبش برود و سپس ساطوری ریز خرد نموده و با روغن تفت دهید.پیاز را در گوشت چرخ کرده, رنده کنید. نمک و فلفل را اضافه کرده با هم مخلوط نمائید, حالا با گوشت چرخ کرده کوفته های کوچک قلقلی به اندازه یک گردو درست کنید و کنار بگذارید.

سپس گردوی سائیده شده را با چهار لیوان آب و کمی زردچوبه بگذارید روی حرارت ملایم بپزد تا مثل فسنجان به روغن بیفتد, پس از پخت گردو سبزی را که سرخ کرده اید اضافه نموده باز بگذارید تا بجوشد و سبزی ها پخته شود, بعد از پخت گردو و سبزی، کوفته ها را داخل خورش که در حال جوشیدن است بگذارید حرارت را زیاد کنید تا خورش از جوش نیفتد و کوفته ها باز نشود.
رب انار و یا آب انار ترش ( به میزان نصف لیوان ) را به خورش انار بیج اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد و هنگامی که کوفته ها پخته شد و خورش جا افتاد حال خورش انار بیج آماده است. غلظت خورش انار بیج باید مثل خورشت فسنجان باشد و کم آب شود.

نکات تکمیلی در مورد خورش انار بیج

خورش انار بیج جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.