پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Saturday, 17 November , 2018
امروز : شنبه, ۲۶ آبان , ۱۳۹۷ - 9 ربيع أول 1440
شناسه خبر : 3906
  پرینتخانه » غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۷ |

طرز تهیه خورش شیش انداز بادمجان

مواد لازم

  • مغز گردو ۳۰۰ گرم
  • بادمجان قلمی ۵ عدد
  • رب انار ترش ۲ قاشق سوپخوری
  • پیاز سرخ کرده ۴ قاشق
  • زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین
  • روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه :

مغز گردو را کاملا سائیده و پودر کنید. در یک قابلمه یا تابه نچسب متوسط، گردو را به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب و ادویه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن بیندازد.

بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت چهارگوش چهارگوش ریز خرد کنید. بادمجان های خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس بادمجانها را با پیاز سرخ شده به مخلوط مغز گردو اضافه کنید و مقدار کمی دارچین نیز بریزید. اجازه دهید تا خورش آهسته چند جوش بزند و جا بیفتد.

این خورش خوشمزه را با برنج سرو کنید.

 

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.