آخرین خبرها

طرز تهیه خورش شیش انداز بادمجان

طرز تهیه خورش شیش انداز بادمجان

مواد لازم

  • مغز گردو ۳۰۰ گرم
  • بادمجان قلمی ۵ عدد
  • رب انار ترش ۲ قاشق سوپخوری
  • پیاز سرخ کرده ۴ قاشق
  • زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین
  • روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه :

مغز گردو را کاملا سائیده و پودر کنید. در یک قابلمه یا تابه نچسب متوسط، گردو را به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب و ادویه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن بیندازد.

بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت چهارگوش چهارگوش ریز خرد کنید. بادمجان های خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس بادمجانها را با پیاز سرخ شده به مخلوط مغز گردو اضافه کنید و مقدار کمی دارچین نیز بریزید. اجازه دهید تا خورش آهسته چند جوش بزند و جا بیفتد.

این خورش خوشمزه را با برنج سرو کنید.

 

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *