پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Sunday, 18 November , 2018
امروز : یکشنبه, ۲۷ آبان , ۱۳۹۷ - 10 ربيع أول 1440
شناسه خبر : 5766
  پرینتخانه » آشپزی, اخبار تاریخ انتشار : ۱۰ تیر ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۷ |

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی

به گزارش آرت گیل:

 

 مواد لازم برای سیرقلیه گیلانیسیر قلیه

سیر قلیه
برگ سیر تازه :۳ عدد
پیاز متوسط :یک عدد
تخم مرغ :۳ عدد
لپه :یک پیمانه
مرغ یا اردک کوچک :نصف یک عدد
نمک، فلفل و زرد چوبه :به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی متری خرد کنید و با پیاز خلال شده تفت دهید تا طلایی شوند.  لپه، نمک، فلفل وزردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
۲٫ گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد و استخوان های آن را خارج کنید. آن ها را در تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن اضافه کنید.
۳٫ همه مواد را به همراه آب داخل آب بریزید تا کاملا پخته و نرم شوند.
۴٫ وقتی بیشتر آب غذا گرفته شد، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و داخل آن بریزید. پس از ۵ دقیقه می توانید غذا را سرو کنید
|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.