طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی با کرم مخصوص

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی با کرم مخصوص

مواد لازم خمیر شیرینی دانمارکی

  • آرد ذرت یا نشاسته پودر شده : ۲۵۰ گرم
  • آرد کاملا سفید : ۷۵۰ گرم
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • آب ولرم : به مقدار لازم
  • کره : ۲۵۰ گرم
  • شیر : ۱ فنجان
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • شکر : ۲ قاشق سوپخوری
  • روغن مایع : ۳ قاشق سوپخوری
  • مایع خمیر ترش : یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر شیرینی دانمارکی

در ابتدای کار یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایع خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم مایع خمیر پف کند.

در یک ظرف مناسب و جادار آرد ، نمک و شکر را الک کرده ، سپس وسط آرد را گود می کنیم ، سپس مایع خمیر پف کرده، روغن مایع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم می زنیم.

بعد آنها را با آرد مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف یک دستی تهیه شود.

خمیر را کمی ورز داده و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریباً گرمی قرار می دهیم تا خمیر ۱۵ دقیقه مانده و کمی جا بیفتد.

سپس روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را به قطر ۲ سانتی متر بازکرده و کره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمیر روی کره را می پوشانیم

و با وردنه ضربه های آرامی روی خمیر وارد کرده تا کره نرم شده و در خمیر کمی پهن شود.

بعد خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کرده و آن را ۶ تا ۵ لا زده و آن را در جای خنک و یا در یخچال قرار می دهیم .

۲۰ دقیقه بعد خمیر را یک بار از طول و یک بار از عرض باز و بسته کرده و آن را ۶-۵ بار تا می زنیم و هر بار۲۰ دقیقه درجای خنک نگه می داریم.

بعد از ۶ دفعه، باز و بسته کردن خمیر در مرحله آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و شیرینی هایی از قبیل مدل صدفی، لوله ای ، نیمه ماه، گوشی، فرفره و مدل کراسان تهیه می کنیم.

شیرینی دانمارکی در ایران تقریبا مجلسی ترین شیرینی است که در مجالس مختلف از جمله عذا و شادی استفاده می شود و طرفداران بسیاری دارد.

مواد لازم کرم شیرینی دانمارکی

  • آرد ذرت یا آرد گندم : ۲ قاشق سوپخوری
  • شیر : ۵/۱ فنجان
  • کره : ۵۰ گرم
  • شکر : نصف فنجان
  • زرده تخم مرغ : یک عدد
  • وانیل یا پوست رنده شده لیمو : به مقدار کم

طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی

ابتدا زرده تخم مرغ و ۵۰ گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم. باقیمانده شکر را با کره مخلوط کرده و آن را هم می زنیم تا نرم و سفید شود.

سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود .

سپس زرده زده شده را اضافه کرده و به هم می زنیم. در نهایت کره را افزوده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *