پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Wednesday, 19 December , 2018
امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۳۹۷ - 11 ربيع ثاني 1440
شناسه خبر : 4701
  پرینتخانه » آشپزی تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰ |

طرز تهیه کیک یزدی سنتی به سبک قنادی ها

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی  :

  • تخم مرغ سه عدد
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • روغن یک پیمانه
  • شیر یک پیمانه
  • آرد سه پیمانه
  • پودر هل نصف قاشق چایخوری
  • گلاب سه قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • جوش شیرین یک قاشق چای خوری
  • خمیر مایه یک قاشق چای خوری
  • کنجد برای روی کیک یزد

 

طرز تهیه کیک یزدی خانگی :

گلاب رو روی حرارت ولرم می کنیم. توی ظرفی که فلزی نباشه می ریزیم. بعد خمیر مایه رو با نصف قاشق چای خوری شکر بهش اضافه می کنیم.

روی آن رو می پوشونیم و حدود ده دقیقه میگذاریم یه جای گرم تا به عمل بیاد.

تو این فرصت تخم مرغ و شکر و هل رو با همزن خوب هم می زنیم بعد روغن بعد شیر رو اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم.

بعد خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه میکنیم و با همزن هم می زنیم.  آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو باهم الک می کنیم.

در دو مرحله آرد را به مایه کیک یزدی اضافه می کنیم و با لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

کپسول های کیک یزدی رو می ذاریم تو قالب و نصفش رو از مایه پر می کنیم چون‌ خیلی پف می کنه. روش هم کنجد‌ میپاشیم.

میذاریم توی فر از قبل گرم شده و با درجه ۱۷۵ حدود ۲۰ دقیقه می پزیم.

بعد از پخت ، کیک یزدی را داخل ظرف در بسته بیرون یخچال نگه دارید.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.