پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Wednesday, 19 December , 2018
امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۳۹۷ - 11 ربيع ثاني 1440
شناسه خبر : 4808
  پرینتخانه » آشپزی, اخبار تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۵ |

طرز تهیه گوشت ترش گیلان

مواد لازم :

  • به میزان لازم روغن
  • ۵۰۰ گرم سبزیهای معطر
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ حبه سیر
  • ۳۰۰ گرم گوشت
  • ۱/۴ پیمانه لپه
  • به میزان لازم زردچوبه
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • به میزان لازم آبلیمو
  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم فلفل
  • ۲ عدد تخم مرغ

طرز تهیه :

در ماهیتابه ای بزرگ کمی روغن بریزید و سبزی ها را در آن تفت دهید.

در این میان، در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. گوشت و لپه را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کنید . به آن ها ۲ لیوان آب ( یا آب گوشت) اضافه کنید و بگذارید تا گوشت و لپه کاملا پخته و نرم شوند.

وقتی سبزی آماده شد،(در صورت تمایل) یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با آن ها تفت دهید. سپس سبزی تفت داده شده، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را به سایر مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد با هم بجوشند و غلیظ شوند.

در پایان تخم مرغ های زده شده را به خورش اضافه کنید و بگذارید تا پخته شوند.

خورش را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه برنج میل کنید.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.