پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Monday, 17 December , 2018
امروز : دوشنبه, ۲۶ آذر , ۱۳۹۷ - 9 ربيع ثاني 1440
شناسه خبر : 5073
  پرینتخانه » آشپزی, اخبار تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۶ |

طرز تهیه خورشت ترش واش

 

پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل : ترش واش یک غذای محلی گیلان است و به صورت گسترده در سایر مناطق شمالی هم طبخ می‌شود.

طرز تهیه آن
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر:

مرغ نیم کیلو
بادمجان ۴عدد
گوجه فرنگی ۴عدد
پیاز ۱عدد
سبزی (گشنیز، چوچاق، ترشک، سیر، نعنا، برگ چغندر،کوتکوتو، ترش واش) به میزان لازم
رب آلوچه ۲قاشق غذاخوری
رب انار(ملس) ۲قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان‌ها را پوست‌کنده و در آب و نمک غلیظ قرار می‌دهیم.سپس سبزی را خردکرده و با مقداری روغن آن را سرخ می‌کنیم و پیاز را روی سبزی رنده کرده و مخلوط می‌کنیم(به همراه آب پیاز).سپس نمک و زردچوبه را هم اضافه کرده و آن را مخلوط می‌کنیم تا ته نگیرد.

مرغ را جداگانه سرخ می‌کنیم و به سبزی اضافه می‌کنیم و سپس بادمجان‌ها را از آب نمک درآورده و همان طور درسته سرخ می‌کنیم و به غذا اضافه می‌کنیم.رب را در نصف لیوان آب جوش حل کرده و به خورش اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم و سپس ۲ لیوان دیگر آب جوش به غذا اضافه کرده و وقتی غذا جوش خورد حرارت را کم می‌کنیم تا پخته شود.گوجه فرنگی‌ها را به دونیم قسمت کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.وقتی خورش تقریباً ۴۵دقیقه پخت و بادمجان‌ها کاملاً له شدند گوجه‌ها را اضافه می‌کنیم و بعد از ۱۵دقیقه خورش را برای سرو با پلو آماده می‌کنیم.

❇️ نکات:

۱)اگر بادمجان‌های شما له نشدند خورش را آن قدر هم بزنید تا له شوند.

۲)اگر سبزی مخصوص را نداشتید به جای آن از سبزی‌هایی که دارید بریزید و سعی کنید از نوع معطر بیشتر استفاده کنید.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.