امروز : جمعه, ۳ اسفند , ۱۳۹۷ - 17 جماد ثاني 1440
- برپایی نمایشگاه ملی گروهی عکس «۳۰ عکاس» در رشت
- نود و ششمین نمایشگاه ملی مدو لباس فجر در گیلان برگزار می شود
- نمایش موزیکال پینوکیو
- فراخوان جشنواره نوروزی ٩٨ در استان گیلان
- گیلان میزبان رقابت های طناب کشی کشور
- با مشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت : افتتاح نمایشگاه «۴۰ عکس، ۴۰ عکاس» به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
محمد شکوری بازیگر ملکه زیبایی لی نین به آرت گیل گفت : استقبال تماشاگر از تئاتر کم است .
محمد شکوری در گفتگوی با پایگاه اطلاع رسانی آرت گیل گفت : از هجده سالگی با ثبت نام در کلاس های حوزه هنری کار تئاتر را شروع کردم و تا امروز سی اجرا به عنوان بازیگر و شش اجرا به عنوان کارگردان روی صحنه داشتم . ادر حال حاضر به همراه گروه جهش در نمایش ملکه زیبایی لی نین نقش پاتو را بازی می کنم.
آرت گیل : از شخصیت پاتو برای ما بفرمایید ؟
پاتو شخصی است که در دوران جوانی با مورین دوست بوده . بعد بیست سال همدیگر را در یک مهمانی می بینند .
پاتو با توجه به شرایط مورین و رفتار مادر مورین ،تصمیم میگیرد که مورین را به عنوان شریک زندگی انتخاب کند .ولی در انتها به هم نمی رسند.
پاتو نماد آدم هایی است که تن به کارگری می دهند ولی مبارزه را انتخاب نمی کنند .آدم هایی که با وجود اینکه از شرایطی که در آن قرار دارند گله مند هستند ، ولی برای رهایی از آن شرایط ، کاری انجام نمی دهند.
آرت گیل : چه توقعی از هنر دوستان دارید؟
استقبال از تئاتر نسبت به سالهای پیش بیشتر شده ولی اگر بخواهیم نسبت به تهران مقایسه کنیم استقبالی نمی شود،استقبال از کار به دو فاکتور بستگی دارد ،بخش اول تبلیغات گروه اجرایی ،بخش دیگر این است که تئاتر هنوز به عنوان یک سرگرمی در سبد خانوار قرار نگرفته است ،به همین علت هنوز استقبال تماشاگر از تئاتر کم است .
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.