آخرین خبرها

کال کباب

کال کباب

مواد لازم :

بادمجان                                                                                  ۱ کیلوگرم

گردو                                                                                      ۱ پیمانه

سبزی معطر (چوچاق، نعناع، خالواش)                                          ۳-۴ ق غذاخوری

سیر                                                                                      ۱ بوته

آب انار ترش                                                                            ۱ پیمانه

دانه انار ترش                                                                          نصف پیمانه

نمک و گلپر                                                                             به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه :

  1. در دستور پخت اصیل گیلانی این غذا؛ انار، گردو، سبزی و سیر را در ظرفی سفالی به نام “نمکیار” می‌سایند و کنار می‌گذارند. اما اگر این ظرف در دسترس شما نیست، مواد گفته‌شده را با گوشت‌کوب حسابی بکوبید و بعد از آن‌ها استفاده کنید.
  2. بادمجان‌ها را نیز خوب شسته، خشک کنید و با نوک چاقو، شکم آن‌ها را به صورت عمودی برش بزنید و بعد روی منقل، روی شعله گاز و یا داخل فر آن‌ها را کبابی کنید.
  3. وقتی بادمجان‌های کبابی آماده شدند، پوست آن‌ها را گرفته و گوشت کبابی بادمجان‌ها را ساطوری یا له کنید.
  4. حالا بادمجان‌های کبابی له‌شده، آب انار، نمک و گلپر را به ترکیب قبلی اضافه کنید.
کال کباب شما در این مرحله آماده است. بهتر است روی ظرف آن را پوشانده و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شده و حسابی مزه‌دار شوند.
نکات :
  • خوشمزگی این پیش‌غذا، به مقدار سیر و سبزیجات محلی بستگی دارد.
  • اگر این مقدار سیر برای شما زیاد است، مقدار آن را به ذایقه خود کمتر کنید.
  • اگر سبزیجات محلی در دسترس‌تان نیست، فقط از نعناع استفاده کنید.
  • دانه‌های انار ترش طعم عالی به کال کباب گیلانی می‌دهد اما اگر در دسترس نیست می‌توانید آن را حذف کنید.
  • بسیاری از افراد به جای آب انار ترش از رب انار استفاده می‌کنند که این کار رنگ کال کباب را تیره می‌کند. در واقع یکی از زیبایی‌های این پیش‌غذا؛ رنگ صورتی و ملیح آن است که با استفاده از رب انار تیره خواهد شد اما در نهایت مزه خوبی خواهد داشت.

 

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *