کباب ترش

کباب ترش

مواد لازم :

  • گوشت گوسفند یا گوساله                                       ۵۰۰ گرم
  • گردوی چرخ شده                                                   ۱۰۰ گرم
  • رب انار                                                                 ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز                                                                     ۱ عدد
  • سیر                                                                   ۲ حبه
  • روغن زیتون یا مایع                                                 ۱/۲ لیوان
  • جعفری.گشنیز.مرزه.ترخون                                      ۳ قاشق خرد شده
  • نمک و فلفل                                                         به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

درون کاسه ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده  ، فلفل و رب انار را مخلوط کنید .سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید ( نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا کباب سفت نشود ).

روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ – ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود. پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید ( فاصله بین گوشت ها برای پخت بهتر کباب است ).

سیخ ها را روی کباب پز یا اتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت رویش نمک بپاشید تا ترد بماند ( بهترین نوع طبخ برای پخت کباب ترش و هر نوع کبابی اتش ذغال میباشد ).

 

کباب ترش دارای طعمی عالی و خوشمزه است و بهمراه برنج زعفرانی یا نان سرو میشود.

 

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *