پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Saturday, 17 November , 2018
امروز : شنبه, ۲۶ آبان , ۱۳۹۷ - 9 ربيع أول 1440
شناسه خبر : 3776
  پرینتخانه » غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۰ |

کولی غورابیج

مواد لازم:

  • ماهی کولی                                                                           ۵۰۰ گرم
  • مغز گردو                                                                                ۱۵۰ گرم
  • سبزی‌ها شامل (نعناع، چوچاق، خال واش، گشنیز)                        جمعاً ۲۵۰ گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه                                                               به مقدار لازم
  • آبغوره                                                                                   ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

گردو را آسیاب کنید و با ۴ لیوان آب بپزید تا به روغن بیفتد، ماهی کولی را بعد از خالی کردن شکم و سر بشویید و با نمک و فلفل مزده دار کنید و درون تابه با روغن سرخ کنید و به گردوی در حال پخت که به روغن افتاده اضافه کنید سبزی‌ها را که خرد کرده‌اید و سرخ نموده‌اید به خورش اضافه کنید آب غوره بزنید و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید و با کته سرو نمایید.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.