پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Monday, 25 March , 2019
امروز : دوشنبه, ۵ فروردین , ۱۳۹۸ - 19 رجب 1440
شناسه خبر : 8633
  پرینتخانه » آشپزی, اخبار, غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳ |

کوکو مرغ گیلانی (چخرتمه بادکوبه ای) + سس مخصوص

مواد لازم:

  • مرغ پخته  ۱کیلو
  • تخم مرغ  ۸ عدد
  • پیاز داغ طلایی  ۴ ق غ
  • زعفران آب زده  ۳ ق غ
  • آب لیمو  ۳ ق غ
  • ماست چکیده  ۲ ق غ
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم
  • روغن مایع  مقدار لازم

مواد لازم جهت تهیه سس مخصوص:

  • کره  ۵۰ گرم
  • آرد  ۱ ق غ
  • جعفری ریز شده  ۳ ق غ
  • رب گوجه فرنگی  ۴ ق غ
  • زعفران آب زده  ۲ ق غ
  • سس گوجه فرنگی  ۲ ق غ
  • سس تند  ۱ ق چ
  • آب مرغ  ۱ لیوان
  • نمک و فلفل

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را خوب بزنید تا یک دست شوند. سپس نمک و فلفل را به همراه ماست اضافه کرده و هم بزنید. پیاز داغ ها را اضافه و مخلوط کنید. مرغ را ریز کرده و به مواد بیافزایید، سپس آبلیمو و زعفران را ریخته و مواد را مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسب داغ کرده، مواد را اضافه و کف ظرف صاف کنید، سپس در طبقه وسط فر با درجه ۲۲۰-۲۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

تهیه سس کوکو مرغ:

کره را آب کرده، آرد را بیافزایید و ۳ دقیقه تفت دهید. آب مرغ را افزوده هم بزنید تا آرد گلوله نشود. رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کنید و بر روی حرارت هم بزنید. زعفران آب کرده و جعفری ریز شده را نیز افزوده و بعد از کمی حرارت در ظرف مناسب بریزید. سس گوجه و سس تند را اضافه و سرو کنید.

چند نکته:

۱٫ میتوانید در مواد از نصف قاشق چای خوری دارچین نیز استفاده کنید.

۲٫ در بعضی دستورات جوش شیرین نیز به اندازه یک قاشق غذا خوری استفاده می شود.

۳٫ بعضی ها قارچ و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای ریز شده هم در مواد میزنند که به سلیقه افراد بستگی دارد ولی در دستور اصلی این غذا نیست.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.