طرز تهیه شیرینی کشمشی، شیرینی پرخاطره ایرانی ها

طرز تهیه شیرینی کشمشی، شیرینی پرخاطره ایرانی ها

پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل : شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های سنتی و پرخاطره برای بسیاری از ایرانی هاست. شیرینی کشمشی یک شیرینی ساده و سریع است که با امکانات موجود در بیشتر آشپزخانه ها قابل تهیه می باشد.

مواد لازم:
آرد                       ۱ پیمانه
روغن                    یک دوم پیمانه
کشمش قرمز ریز     یک دوم پیمانه
رنده پوست لیمو      کمی
پودر قند                  یک دوم پیمانه
تخم مرغ                 ۱ عدد
وانیل۱ عدد              یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

گام اول: ابتدا باید روغن و پودر قند را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا صاف شود. تخم مرغ و وانیل را هم پس از آن باید اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
گام دوم: پس از انجام مراحل بالا، نوبت اضافه کردن آرد و کشمش است. هنگامی که تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شدند، مخلوط را داخل قیف بریزید و با فاصله های مساوی داخل سینی گل بزنید. می توانید سطح روی شیرینی کشمشی را با پودر پسته تزئین کنید.
گام سوم: شیرینی را باید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۳۵۰ درجه قرار دهید تا بپزد.
امیدوارم از تجربه تهیه شیرینی کشمشی لذت ببرید.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *