پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Wednesday, 19 December , 2018
امروز : چهارشنبه, ۲۸ آذر , ۱۳۹۷ - 11 ربيع ثاني 1440
شناسه خبر : 5375
  پرینتخانه » آشپزی, اجتماعی, اخبار تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۳ |

طرز تهیه شیرینی کشمشی، شیرینی پرخاطره ایرانی ها

پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل : شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های سنتی و پرخاطره برای بسیاری از ایرانی هاست. شیرینی کشمشی یک شیرینی ساده و سریع است که با امکانات موجود در بیشتر آشپزخانه ها قابل تهیه می باشد.

مواد لازم:
آرد                       ۱ پیمانه
روغن                    یک دوم پیمانه
کشمش قرمز ریز     یک دوم پیمانه
رنده پوست لیمو      کمی
پودر قند                  یک دوم پیمانه
تخم مرغ                 ۱ عدد
وانیل۱ عدد              یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

گام اول: ابتدا باید روغن و پودر قند را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا صاف شود. تخم مرغ و وانیل را هم پس از آن باید اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
گام دوم: پس از انجام مراحل بالا، نوبت اضافه کردن آرد و کشمش است. هنگامی که تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شدند، مخلوط را داخل قیف بریزید و با فاصله های مساوی داخل سینی گل بزنید. می توانید سطح روی شیرینی کشمشی را با پودر پسته تزئین کنید.
گام سوم: شیرینی را باید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۳۵۰ درجه قرار دهید تا بپزد.
امیدوارم از تجربه تهیه شیرینی کشمشی لذت ببرید.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.