پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Tuesday, 11 December , 2018
امروز : سه شنبه, ۲۰ آذر , ۱۳۹۷ - 3 ربيع ثاني 1440
شناسه خبر : 5472
  پرینتخانه » آشپزی, اجتماعی, اخبار تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۳ |

طرز تهیه خوراک بادمجان شکم پر

پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل :

مواد لازم:

  • پیاز نگینی ۱ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • سویا به مقدار لازم
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه بزرگ ۱ عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • بادمجان ۲ عدد بزرگ
  • کدو ۱ عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
  • نمک ” فلفل “ادویه کاری ” زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

 مرحله ۱

ابتدا پیاز ها را نگین خورد کرده با کمی رغن تفت میدهیم سپس سیر های رنده شده را اضافه میکنیم بعد از کمی تفت سویا و گوشت چرخ کرده را اضافه مینمایم سپس ادویه ها را اضافه میکنیم بعد هم فلفل های نگینی را اضافه میکنیم در آخر رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.

مرحله ۲

بادمجان ها را بعد از شستن دو نیم کرده و سرخ میکنیم و همینطور کدو ها را سرخ میکنیم سپس یا یه قاشق کوچک داخل بادمجان ها و کدو ها را خالی میکنیم . و درون آنها را با مواد بالا پر کرده و روی آنها را با پنیر میپوشانیم و در ظرف مخصوصی که سس را از قبل آماده کرده ایم و در ظرف ریخته ایم می گذاریم .

مرحله ۳

سس مواد اضافه از شکم بادمجان و کدو ها را با گوجه های رنده شده وکمی سیر و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی تفت میدهیم و یک سس تقریبا رقیق بدست می آوریم.

 

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.