آخرین خبرها

طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل : ساوارین یکی از شیرینی های خوشمزه فرانسوی و یک عصرونه دلچسبه. در بخش آشپزی ، طرز تهیه ساوارین نوتلا را برای دوست داران شکلات انتخاب کردیم که امیدواریم مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه ساوارین نوتلا :

کره : ۷۰ گرم
آرد : ۵۰ گرم
پودر قند : ۱۳۰ گرم
پودر بادام : ۷۰ گرم
سفیده تخم مرغ : ۴ عدد
شکلات نوتلا : به مقدار لازم

طرز تهیه ساوارین نوتلا :

برای تهیه این شیرینی خوشمزه ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره را درون ظرفی روی حرارت ملایم یا توسط ماکروفر یا به روش بن ماری ذوب کنید.

پس از ذوب شدن آن را کنار بگذارید تا خنک شود. آرد، پودر قند و پودر بادام را درون کاسه ای با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید.

سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بنزنید تا فرم بگیرد. در نهایت کره ذوب شده خنک و مواد خشک را به آن اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

قالب ساوارین (مربع یا دایره یا بیضی) را با اسپری آرد و روغن چرب کرده و یک دوم از قالب را با مایه ساوارین پر کنید و به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه آن را بپزید.

بعد از اطمینان از پخت، قالب ساوارین را روی پنجره توری قرار داده و اجازه دهید کاملا خنک شود.

بعد از جداسازی ساوارین ها از قالب، شکلات نوتلا را درون قیف های یک بار مصرف بریزید و فضای میانی قالب ها را با نوتلا پر کنید و برای تزیین مقداری ترافل خوراکی روی آن بریزید.

ساوارین های پخته شده در قالب های مختلف
قالب مخصوص ساوارین اکثرا قالب های میان تهی در اشکال مختلف بیضی ، گرد، چهار گوش و .. هستند.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *