پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Wednesday, 21 November , 2018
امروز : چهارشنبه, ۳۰ آبان , ۱۳۹۷ - 13 ربيع أول 1440
شناسه خبر : 5432
  پرینتخانه » آشپزی, اجتماعی, اخبار تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۳ |

روش درست کردن باقلا قاتق شمالی

پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل :برخی افراد از این غذا با اسم های باقالا خورش و گاهی هم خورش گل در چمن یاد می کنند. به شما توصیه می کنیم استفاده از غذاهای محلی را هم در لیست برنامه غذایی خود قرار دهید و از مزه آن ها لذت ببرید. در این مطلب شما را با روش تهیه باقلا قاتق آشنا خواهیم کرد.

روش درست کردن باقلا قاتق شمالی مواد لازم
باقالی خشک: ۱۰۰ گرم
شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ الی ۴ حبه
تخم ‌مرغ: ۲ عدد
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۲ لیوان
زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان دلخواه

روش درست کردن باقلا قاتق شمالی

۱- ابتدا باقالی خشک را از ۵ الی ۶ ساعت قبل، در آب خیس‌ کنید تا پوست آن به‌راحتی جدا شود.

۲- سپس پوست باقالی را جدا ‌کرده و آن ها را می شوییم.

۳- روغن را در یک قابلمه داغ کرده، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده ‌شده را در آن تفت می‌دهیم.

۴- بعد از کمی تفت‌دادن شوید خشک، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه‌کرده و کاملا هم می‌زنیم و در روغن تفت می‌دهیم.

۵- وقتی کاملا بخار جمعشد، لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه‌کرده و می‌گذاریم تا باقالی‌ها پخته شوند.

۶- در آخر تخم‌ مرغ‌ ها را در خورش می‌ شکنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم‌مرغ‌ ها ببندند.

می توانید از خوردن این غذای خوشمزه گیلانی لذت ببرید. شما می توانید این غذا را همانند دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورشکرفس و یا خورش قورمه سبزی با برنج سرو کنید.

 

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.