آخرین خبرها

طرز تهیه حلقه مرغ یا گوشت

طرز تهیه حلقه مرغ یا گوشت

پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل :

مواد لازم :

خمیر پیتزا نصف بسته (یا ۶ عدد خمیر کروسان)

سینه مرغ پخته و خرد شده ۱و ۲/۱ پیمانه

سس مایونز ۴/۱ پیمانه

پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا ۲/۱ پیمانه

ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای خرد شده مقداری

سیر ۲ حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

برای تهیه ی حلقه ی مرغ ابتدا مواد میانی حلقه را درست کنید. یعنی سینه مرغ پخته و خرد شده، سس مایوتز، پنیر، فلفل دلمه ی خرد شده، ریحان خرد شده و سیر له کرده را همراه با نمک و فلفل به خوبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. هنگامی که از سینه ی مرغ سبز در تهیه ی مواد میانی استفاده می کنید می توانید اطمینان حاصل کنید که گوشتی سالم و بهداشتی که در تولید آن هیچ گونه مواد شیمیایی و آنتی بیوتیک بکار نرفته است را مورد استفاده قرارداده اید و این علاوه بر طعم خوشمزه به سلامت خوراک تهیه شده نیز کمک می کند. اکنون خمیر را گرد باز کنید.

برش های مثلثی خمیر را در قالب گرد چرب شده می چینیم. طوریکه نوک تیز کمی از دور قالب به طرفه بیرون باشد و قاعده مثلث داخل قالب. کمی از گوشه ها داخل قالب روی هم می افتد.

بعد از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین طریق حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت. روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم.

بعد از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین طریق حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت. روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم.

حالا آن را در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار می دهیم. البته این زمان بستگی به دمای فرتان دارد اگر دیدید روی آن طلایی می شود زمان آن کافی است وسط خمیر چون حلقه ای خالی می ماند که بعد از پخت می توانید باریحان و گوجه فرنگی یا سالاد کاهو یا به دلخواه تزیین کنید.

مواد لازم:

خمیر پیتزا یا پیراشکی ا عدد، پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا یک و نیم پیمانه، ریحان تازه خرد شده دوقاشق غذاخوری، فلفل دلمه خرد شده مقداری، سیر دو حبه، نمک و فلفل به میزان لازم.

نکته : می توانید به مواد میانی کلم بروکلی خرد شده اضافه کنید.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *