آموزش کوفته ازمیری

آموزش کوفته ازمیری

به گزارش آرت گیل:

طرز تهیه ی کوفته ازمیری
(با اندکی تغییر)
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
نون تست ۱ تکه
جو پرک ۱ استکان کمر باریک
پیاز ۲ عدد
جعفری خشک ۲ ق س
دارچین ، زنجبیل ، نمک ، فلفل قرمز، فلفل سیاه ، هر کدوم ۱ ق چ
سس کچاپ ۲ ق س
سبوس گندم ۱ ق

اول نون تست رو با نصف استکان شیر خیس میکنیم
بعد گوشت و پیاز و جو پرک رو چرخ میکنیم ادویه ها و جعفری خشک و نون تست رو مخلوط میکنیم سس کچاپ رو اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم بعد به اندازه یه پرتقال متوسط برمیداریم و تو دست شکل میدیم و سرخ میکنیم توی همون روغن یه کوچولو رب گوجه تفت میدیم و یک لیوان آب جوش میریزیم تا بپزه.
#بورانی_بادمجون
بادمجون کبابی ۴ عدد
سیر یک بوته
ماست چکیده یا ماست سفت ۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه و نعناع به اندازه لازم
گردو خورد شده در صورت تمایل هرچی بیشتر بهتر😁

بادمجون کبابی رو پوست میکنیم و با سیر و گردو حسابی ساطوری میکنیم و با ماست سفت مخلوط میکنیم.

بامیه ها هم با کمی نمک و کمی روغن مثل بادمجون سرخ شده

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *