پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Wednesday, 3 March , 2021
امروز : چهارشنبه, ۱۳ اسفند , ۱۳۹۹ - 20 رجب 1442
شناسه خبر : 13384
  پرینتخانه » آشپزی, اخبار تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۰ |

آموزش دستور پخت پنکیک نرم در منزل

ارت گیل آموزش دستور پخت پنکیک نرم

 پنکیک

مواد مورد نیاز: برای ۴ نفر

  • ۱۳۵ گرم آرد معمولی
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۲/۱قاشق چای خوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱۳۰میلی لیتر شیر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذا خوری کره ذوب شده

۱- آرد ، بکینگ پودر ، شکر و نمک را در ظرفی مخلوط کنید . در ظرفی دیگر ، تخم مرغ ، شیر و کره را با هم مخلوط کنید . به جای کره ، از روغن زیتون هم می توانید استفاده کنید. آموزش دستور پخت پنکیک نرم 

۲-مخلوط شیر و تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید . خوب هم بزنید و چند دقیقه اجازه دهید مواد استراحت کند.

۳- یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود . کف ماهیتابه را با مقداری کره چرب کنید . یک ملاقه از مواد پنکیک را برداشته و داخل تابه بریزید . وقتی روی سطح پنکیک شروع به حباب زدن کرد ، پنکیک را برگردانید تا سطح دیگر آن هم کمی طلایی شود . در نهایت ضخامت پنکیک شما باید ۱ سانتی متر باشد.

۴- این کار را ادامه دهید تا زمانی که مواد پنکیک ، تمام شود.

۵- روی پنکیک ، کمی شیره افرا یا کره آب شده بریزید و سرو کنید. هم چنین می توانید از توت فرنگی تازه و بستنی وانیلی هم استفاده کنید. نوش جان!

ارزش غذایی

۲۵۶ کالری، ۷ گرم پروتئین، ۳۵ گرم کربوهیدرات، ۹.۵ گرم چربی، ۱.۵ گرم فیبر و ۱.۲ گرم نمک

آموزش دستور پخت پنکیک نرم
|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.