امروز : جمعه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۲ - 21 ذو القعدة 1444
آموزش دستور پخت پنکیک نرم در منزل
ارت گیل آموزش دستور پخت پنکیک نرم
پنکیک
مواد مورد نیاز: برای ۴ نفر
- ۱۳۵ گرم آرد معمولی
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۲/۱قاشق چای خوری نمک
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- ۱۳۰میلی لیتر شیر
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق غذا خوری کره ذوب شده
۱- آرد ، بکینگ پودر ، شکر و نمک را در ظرفی مخلوط کنید . در ظرفی دیگر ، تخم مرغ ، شیر و کره را با هم مخلوط کنید . به جای کره ، از روغن زیتون هم می توانید استفاده کنید. آموزش دستور پخت پنکیک نرم
۲-مخلوط شیر و تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید . خوب هم بزنید و چند دقیقه اجازه دهید مواد استراحت کند.
۳- یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود . کف ماهیتابه را با مقداری کره چرب کنید . یک ملاقه از مواد پنکیک را برداشته و داخل تابه بریزید . وقتی روی سطح پنکیک شروع به حباب زدن کرد ، پنکیک را برگردانید تا سطح دیگر آن هم کمی طلایی شود . در نهایت ضخامت پنکیک شما باید ۱ سانتی متر باشد.
۴- این کار را ادامه دهید تا زمانی که مواد پنکیک ، تمام شود.
۵- روی پنکیک ، کمی شیره افرا یا کره آب شده بریزید و سرو کنید. هم چنین می توانید از توت فرنگی تازه و بستنی وانیلی هم استفاده کنید. نوش جان!
ارزش غذایی
۲۵۶ کالری، ۷ گرم پروتئین، ۳۵ گرم کربوهیدرات، ۹.۵ گرم چربی، ۱.۵ گرم فیبر و ۱.۲ گرم نمک

- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.