پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Thursday, 26 May , 2022
امروز : پنج شنبه, ۵ خرداد , ۱۴۰۱ - 25 شوال 1443
شناسه خبر : 14037
  پرینتخانه » آشپزی, اخبار, گیلان

بادمجان کباب و طرز تهیه آن

آرت گیل : بادمجان کباب به‌شکل بادمجان شکم پر درست می‌شود و در شمال کشور و استان گیلان، معمولا آن را با گردوی خرد شده و آسیاب شده، جعفری خرد شده و رب انار ترش  پر می‌کنند. بادمجان کباب یا بادمجان گوده را می‌توان به‌عنوان وعده اصلی همراه با برنج یا نان سرو کرد. برای تهیه این غذا بادمجان‌هایی را انتخاب کنید که کمترین میزان تخم را دارد تا غذای شما تلخ نشود.

مواد لازم

  • یک پیمانه گردوی آسیاب شده
  • پنج عدد بادمجان قلمی پوست کنده
  • یک عدد پیاز پوست کنده و نگینی خرد شده
  • دو حبه سیر پوست کنده و له کرده
  • دو قاشق غذاخوری رب انار
  • دو قاشق غذاخوری رب آلوچه
  • سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به مقدار لازم

 

|
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.