Wednesday, 29 March , 2023
امروز : چهارشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۲ - 8 رمضان 1444
امروز : چهارشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۲ - 8 رمضان 1444
اخبار »
- استاد احمد سمیعی گیلانی بدرود حیات گفت
- آشنایی با آداب و رسوم کهن مردم گیلان در ایام نوروز
- سعید تحویلداری یکی از خوانندههای فولکوریک و محبوب گیلان درگذشت
- زندگینامه هوشنگ ابتهاج در یک نگاه
- یادخاطرشهیدان رجایی وباهنرهمچنین بزرگداشت هفته دولت گرامی باد
- اولین نمایشگاه دستاوردهای سازمان های مردم نهاد گیلان بامشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت
شناسه خبر : 14037
پرینتخانه » آشپزی, اخبار, گیلان
بادمجان کباب و طرز تهیه آن
آرت گیل : بادمجان کباب بهشکل بادمجان شکم پر درست میشود و در شمال کشور و استان گیلان، معمولا آن را با گردوی خرد شده و آسیاب شده، جعفری خرد شده و رب انار ترش پر میکنند. بادمجان کباب یا بادمجان گوده را میتوان بهعنوان وعده اصلی همراه با برنج یا نان سرو کرد. برای تهیه این غذا بادمجانهایی را انتخاب کنید که کمترین میزان تخم را دارد تا غذای شما تلخ نشود.
مواد لازم
- یک پیمانه گردوی آسیاب شده
- پنج عدد بادمجان قلمی پوست کنده
- یک عدد پیاز پوست کنده و نگینی خرد شده
- دو حبه سیر پوست کنده و له کرده
- دو قاشق غذاخوری رب انار
- دو قاشق غذاخوری رب آلوچه
- سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به مقدار لازم
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=14037
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.