پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Tuesday, 14 July , 2020
امروز : سه شنبه, ۲۴ تیر , ۱۳۹۹ - 24 ذو القعدة 1441
شناسه خبر : 3725
  پرینتخانه » غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۸ |

باقالاقاتق

مـواد لازم : 

 

طرز تهیه : 

برای تهیه باقالا قاتق شمالی ابتدا باقالی خشک را ۵ الی ۶ ساعت قبل در آب خیس کنید تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و بشوئید. روغن را در یک دیگچه داغ نموده ، سپس باقالی پوست کنده و سیر خرد شده یا رنده شده را در آن تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک،فلفل،زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم بزنید و در روغن تفت دهید. سپس ۲ لیوان آب ولرم را به دیگچه اضافه کرده و بگذارید تا باقالی ها پخته شوند. تا جایی که باقالی ها له نشوند. در آخر زمانی که باقالا قاتق پخته شد تخم مرغ ها را در آن بشکنید و در ظرف را بگذارید تا باقالا قاتق یک جوش بخورد و تخم مرغ ها ببندد.

تخم مرغ ها را بعد از شکستن در باقالا قاتق هم نزنید. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.
شما می توانید به تعداد نفرات از تخم مرغ استفاده کنید.می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در باقالا قاتق استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت. بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود.

 

 

 

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.