Saturday, 28 May , 2022
امروز : شنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۱ - 27 شوال 1443
امروز : شنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۱ - 27 شوال 1443
اخبار »
- کنسرت بهنام بانی رشت ۷ خرداد ۱۴۰۱
- سرود سلام فرمانده با حضور پرشور دهه هشتاد و نودی های استان گیلان در پیاده راه فرهنگی رشت (میدان شهرداری ) بازخوانی شد.
- سالروزشهادت امام جعفرصادق (ع)
- مراسم اهدای جوایز و تجلیل از ۲۰۴ ورزشکار برتر
- حلوا ضیابری گیلان
- لزوم نگاه راهبردی به حوزه فرهنگ/ هنر را به هنرمندان بسپاریم
شناسه خبر : 3742
پرینتخانه » آشپزی, اخبار, غذاهای محلی گیلان
طرز تهیه کویی تره

مواد لازم :
- کدو حلوایی نصف عدد
- سیر سه حبه
- گردو ۱۵۰ گرم
- رب انار و رب گوجهفرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم
طرز تهیه :
سیر را له و با روغن سرخ کنید.
بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.
گردوی ساییدهشده، رب انار، رب گوجهفرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.
کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید.
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=3742
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.