Sunday, 29 January , 2023
امروز : یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱ - 8 رجب 1444
امروز : یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱ - 8 رجب 1444
اخبار »
شناسه خبر : 3742
پرینتخانه » آشپزی, اخبار, غذاهای محلی گیلان
طرز تهیه کویی تره

مواد لازم :
- کدو حلوایی نصف عدد
- سیر سه حبه
- گردو ۱۵۰ گرم
- رب انار و رب گوجهفرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم
طرز تهیه :
سیر را له و با روغن سرخ کنید.
بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.
گردوی ساییدهشده، رب انار، رب گوجهفرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.
کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید.
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=3742
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.