پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Wednesday, 29 March , 2023
امروز : چهارشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۲ - 8 رمضان 1444
شناسه خبر : 12119
  پرینتخانه » اجتماعی, اخبار

جایزه جشنواره کاریکاتور خودرو کروواسی به هنرمند گیلانی رسید

 به گزارش هنرگیل، آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین‌المللی کاریکاتور خودرو زاگرب، ظهر پنجشنبه اول اسفند ۹۸ (۲۰ فوریه ۲۰۲۰) با حضور جمعی از هنرمندان، سفرای کشورها و “میلان باندیچ” شهردار زاگرب در تالار مرکزی شهرداری زاگرب برگزار شد.

جواد تکجو کاریکاتوریست لاهیجانی کشورمان در این مراسم به عنوان برنده دوم در بخش اصلی رقابت‌ها معرفی شد که پرویز اسماعیلی سفیر جمهوری اسلامی ایران با دعوت شهردار زاگرب و دبیرخانه نمایشگاه، در این مراسم شرکت و لوح تقدیر و گواهی جایزه نقدی این هنرمند گیلانی را دریافت کرد.

۳۳ کاریکاتوریست ایرانی بالاترین میزان مشارکت کمی و کیفی را میان ۲۵۲ کاریکاتوریست از ۵۵ کشور جهان در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی کاریکاتور و اتومبیل زاگرب داشته‌اند. جایزه ویژه این نمایشگاه به “ادی زراما” از اندونزی تعلق گرفت و “استفن پروویجن” از بلژیک، “جواد تکجو” از ج.ا.ایران و “دامیر نواک” از کرواسی برندگان اول تا سوم بخش جوایز اصلی نمایشگاه معرفی شدند.

پوستر جشنواره نیز توسط جواد تکجو، کاریکاتوریست خوب کشورمان کار شده بود.

|
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.