پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Friday, 1 July , 2022
امروز : جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱ - 2 ذو الحجة 1443
شناسه خبر : 14137
  پرینتخانه » آشپزی, آموزش, اخبار

حلوا ضیابری گیلان

آرت گیل : میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم حلوا ضیابری: ۴۵۰ کالری
مدت زمان پخت و آماده سازی: ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه حلوا ضیابری

 

  • آرد برنج: ۱ و ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آب: نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • آب لیمو ترش تازه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • کره ذوب شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • زیره: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل: نصف قاشق غذاخوری
  • پودر هل و دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

 

 

طرز تهیه حلوای عید گیلان

 

برای درست کردن حلوا ضیابری گیلان که به آن حلوای عید گیلان هم می‌گویند باید آرد برنج را برای ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. سپس آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر در آب حل شود. آب لیمو ترش را به ترکیب آب و شکر اضافه کنید و شربت حلوای شمالی را آماده کنید. کف روی شربت حلوا را بگیرید و بعد از ۱۵ دقیقه شربت را بردارید و صبر کنید تا خنک شود.

 

کره را روی حرارت قرار دهید و با شربت حلوا و آرد ترکیب کنید و داخل یک کاسه بریزید. خمیر را خوب ترکیب کنید و ورز دهید تا نرم شود. گردوی خرد شده را با زیره، زنجبیل، هل و دارچین ترکیب کنید. مقداری خمیر بردارید و به شکل مستطیل باز کنید. سپس مقداری از ترکیب گردو را داخل آن قرار دهید. بعد خمیر را تا کنید و با موادی مثل پودر گل محمدی یا پودر پسته یا پودر قند و … تزیین نمایید.

 

 

 

 

|
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.