پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Monday, 24 February , 2020
امروز : دوشنبه, ۵ اسفند , ۱۳۹۸ - 1 رجب 1441
شناسه خبر : 3746
  پرینتخانه » آشپزی, اخبار, غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : 28 دی 1398 - 13:24 |

خورش آلو مسمای گیلانی

مواد لازم:

مرغ                                                   برای هر نفر یه تکه
آلو قیسی                                           برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
آلو سیاه                                             برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
پیاز                                                    2 عدد
شکر:                                                 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه                                              مقداری

طرز تهیه : 

  1.  مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم, و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
  2. هر وقت که مرغ و آلو کاملا” پخت پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی جوشیدن ( ۳ تا ۵ دقیقه ) غذای ما آماده است.

نکته:

• این خورش باید آب کمی داشته باشد.

• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغ ها را از قابلمه خارج کنید تا آلوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.

• پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.

• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.

• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.