امروز : جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ - 15 ربيع أول 1445
- برگزاری ” دومین ویژه برنامه مهر سینمای ایران ” در رشت
- ثبت سه جشنواره گیلان در فهرست رویدادهای گردشگری
- شمارش معکوس تا شروع یک جشن/ فرصتی ویژه برای شناسایی ظرفیتهای استانی در « جشن مهر سینمای ایران »
- کاروانسرای تی تی سیاهکل ثبت جهانی شد| پرونده ماسوله در حال بررسی
- ارسال ۱۵۰ اثر از ۲۲ استان کشور به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان
- برگزاری هشتمین جام قهرمانان بازی های ویدیویی بازیهای موبایلی ایرانی FIFA23 در سراسر ایران
خورش آلو مسمای گیلانی

مواد لازم:
مرغ برای هر نفر یه تکه
آلو قیسی برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
آلو سیاه برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
پیاز 2 عدد
شکر: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه مقداری
طرز تهیه :
- مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم, و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
- هر وقت که مرغ و آلو کاملا” پخت پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی جوشیدن ( ۳ تا ۵ دقیقه ) غذای ما آماده است.
نکته:
• این خورش باید آب کمی داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغ ها را از قابلمه خارج کنید تا آلوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.
• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.

- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.