امروز : جمعه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۲ - 21 ذو القعدة 1444
خورش انار بیج
- ۳۵۰ گرم مغز گردو
طرز تهیه :
ابتدا مغز گردو را خوب بسابید تا نرم شود. سبزى های لازم که شامل تره, جعفرى, گشنیز و نعناع می باشد را پاک کنید و بشوئید، بگذارید تا آبش برود و سپس ساطورى ریز خرد نموده و با روغن تفت دهید. پیاز را در گوشت چرخ کرده, رنده کنید. نمک و فلفل را اضافه کرده با هم مخلوط نمائید, حالا با گوشت چرخ کرده کوفته هاى کوچک قلقلی به اندازه یک گردو درست کنید و کنار بگذارید.
سپس گردوى سائیده شده را با چهار لیوان آب و کمى زردچوبه بگذارید روی حرارت ملایم بپزد تا مثل فسنجان به روغن بیفتد, پس از پخت گردو سبزى را که سرخ کرده اید اضافه نموده باز بگذارید تا بجوشد و سبزى ها پخته شود, بعد از پخت گردو و سبزی، کوفته ها را داخل خورش که در حال جوشیدن است بگذارید حرارت را زیاد کنید تا خورش از جوش نیفتد و کوفته ها باز نشود.
رب انار و یا آب انار ترش ( به میزان نصف لیوان ) را به خورش انار بیج اضافه کنید و بگذارید روى حرارت ملایم بجوشد و هنگامى که کوفته ها پخته شد و خورش جا افتاد حال خورش انار بیج آماده است. غلظت خورش انار بیج باید مثل خورش فسنجان باشد و کم آب شود. خورش انار بیج را با برنج ایرانی سرو نمائید .
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.