Friday, 9 June , 2023
امروز : جمعه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۲ - 21 ذو القعدة 1444
امروز : جمعه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۲ - 21 ذو القعدة 1444
اخبار »
شناسه خبر : 14339
پرینتخانه » آشپزی, آموزش, اجتماعی, اخبار
خورش ترش واش؛ خورش محلی گیلان
هنر گیل : خورش ترش واش یکی دیگر از خورشهای گیلانی است که به دلیل وجود سبزی ترش واش یا شبدر ترشک در آن، ترشمزه است. این غذا به صورت سنتی در ظرفهای مخصوصی به نام “گمج” طبخ میشود. این ظرف سفالی باعث تلفیق بهتر طعم مواد اولیه این غذا میشود.
در تهیه ترش واش از گشنیز، چغندر، نعنا، چوچاق، سبزی محلی ترش واش، پیاز، رب آلوچه، بادمجان، سیر، گوجه فرنگی و مرغ یا ماهی استفاده میشود. سبزیهای محلی، بادمجان، سیر و رب آلوچه میشود و خوشمزگی گوشت مرغ یا ماهی موجود در خورش ترش واش را بیشتر میکند.
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=14339
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.