پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Friday, 1 July , 2022
امروز : جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱ - 2 ذو الحجة 1443
شناسه خبر : 14204
  پرینتخانه » آشپزی, اجتماعی, اخبار, گیلان

دستور پخت نان کشتا

 آرت گیل : مواد لازم برای نان کشتا 

  • تخم شنبلیله (ساییده شده) ۲ قاشق غذا خوری (بهتره خودتون پودر کنید)
  • شکر ۱ پیمانه
  • نمک یه پیچ (مقداری که بین دو انگشت جا میشه)
  • کدو حلوایی (پخته شده) ۲ پیمانه
  • مخلوط آرد برنج و آرد گندم ۷ پیمانه (به ازای هر یک لیوان آرد برنج دو لیوان آرد گندم در نظر می گیریم)

طرز تهیه

کدو تنبل را به قطعات مکعبی و نسبتاً بزرگ خرد کنید و با نصف فنجان آب بپزید.

با قاشق پوست آنها را جدا کرده و دور بریزید. سپس کدو را با گوشت کوب له کنید.

آرد ، تخم شنبلیله ساییده و اگر احتیاج بود مقدار بسیار اندکی آب تا حدی که خمیرتان بعمل آید اضافه کنید.

خمیر را سه یا چهار ساعت استراحت بدید.

خمیر را با دست خوب ورز دهید و گلوله های کوچکی آماده کنید.

سپس از این خمیر روی سطحی صاف که کمی آرد پاشیده اید اول با ضربات دو کف دست و یا با وردنه به اندازه یک بشقاب پهن کنید.

گمج ( تابه گلی) یا تابه نچسب را بصورت وارونه روی گاز قرار دهید.

نان را روی گمج داغ که روی حرارت است قرار دهید بهتر است در گمج یا تابه را چند لحظه روی نان قرار دهید و بردارید تا کمی بخار کند.

هر دو طرف نان که پخته شد، نان آماده است.

نکات 

  • مقدار شیرینی این نان به ذائقه شما بستگی داره، اگر کدو شیرین باشه مقدار شکر را می تونید کم کنید.
  • می تونید مقدار آرد گندم چهار پیمانه و آرد برنج سه پیمانه بردارید.
  • هرچه خمیر نان کشتا نازکتر باشه کشتا خوشمزه تره.
  • می تونید زمان پخت کدو شکر بریزید.
  • می تونید داخل نون کشتا گردو، دارچین و شکر آسیاب شده بریزید. به این صورت که :

خمیر را روی دست پهن کنید. یک قاشق مواد را میان خمیر بگذارید. یعد با وردنه از هم باز کنید. به این نان، کشتا میان پر یا کشتا گردویی میگن.

 

 

| منبع خبر : تصویر زندگی
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.