پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Tuesday, 9 August , 2022
امروز : سه شنبه, ۱۸ مرداد , ۱۴۰۱ - 12 محرم 1444
شناسه خبر : 14185
  پرینتخانه » اجتماعی

سوهان بادام سوخته گیلانی

آرت گیل : مواد لازم سوهان بادام سوخته گیلانی

 

بادام زمینی: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

شکر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

کنجد: ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

گلاب: ۱ قاشق غذاخوری

کره: ۲ قاشق سوپ‌خوری

مرحله اول

 

پیش از هر چیز، پوست بادام‌ها را بگیرید. بادام‌ها را بکوبید. در حدی که نه زیاد، پودر و له شوند و نه زیادی درشت باشند. در یک ظرف مناسب، شکر و گلاب را بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید شکر ذوب شود و حالت کاراملی بگیرد. وقتی بافت آن شبیه خمیر شد و شکل ژله‌ای به خود گرفت، بادام‌های خردشده را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا همه مواد با هم بجوشند. کره را در این مرحله اضافه کنید. استفاده از کره به این خاطر است که سوهان بادام سوخته گیلانی، نرم شود. مواد را مدام به هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد.

 

مرحله دوم

در یک سینی، کاغذ روغنی بیندازید و وقتی سوهان به غلظت مناسب رسید، آن را در سینی بریزید. کنجدها را روی سوهان بپاشید. البته می‌توانید همراه با بادام، کنجد را هم اضافه کنید. به مدت ۲ ساعت سوهان بادام سوخته گیلانی را استراحت دهید. می‌توانید آن را در یخچال بگذارید تا زودتر خودش را بگیرد. بعد از اینکه کاملا خشک شد، سوهان را از کاغذ روغنی جدا کنید و با چاقو، به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

 

فوت و فن های طرز تهیه سوهان بادام سوخته گیلانی

 

*می‌توانید به جای بادام زمینی از بادام درختی هم استفاده کنید.

 

* استفاده از کنجد و گلاب در طرز تهیه بادام سوخته گیلانی اختیاری است. می‌توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید یا اینکه به طور کلی آن را حذف کنید.

 

*از مغزهای دیگر مثل فندق هم می‌توانید در تهیه این دسر خوشمزه استفاده کنید.

 

*برای زیباتر شدن و جلوه بیشتر، می‌توانید مایه سوهان را در قالب سیلیکونی بریزید. در این صورت قالب را از قبل کمی چرب کنید.

 

*برای اینکه سوهان بادام سوخته رژیمی داشته باشید، به جای شکر از ۲ قاشق غذاخوری عسل در دستور پخت سوهان بادام سوخته استفاده کنید.

 

* در صورت تمایل می توانید از کره حیوانی به جای کره گیاهی هم استفاده کنید.

 

 

 

 

|
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.