پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Saturday, 25 January , 2020
امروز : شنبه, ۵ بهمن , ۱۳۹۸ - 30 جماد أول 1441
شناسه خبر : 3752
  پرینتخانه » اخبار, غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : 19 دی 1398 - 13:52 |

طرز تهیه سیرابیج

مواد لازم :

برگ سیر                                               3 دسته
تخم ‌مرغ                                               2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن                    به میزان لازم

طرز تهیه:
برگ سیر را به صورت دسته‌ای به فاصله یک سانتی‌متر برش زده و بعد کاملا شسته و آبش را بگیرید و در تابه تفت دهید. تخم‌مرغ‌ها را زده و در تابه جدا گانه سرخ کنید. در انتها به تخم‌مرغ سرخ‌شده برگ سیر ادویه زده همزمان به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.