Friday, 29 September , 2023
امروز : جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ - 15 ربيع أول 1445
امروز : جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ - 15 ربيع أول 1445
اخبار »
- برگزاری ” دومین ویژه برنامه مهر سینمای ایران ” در رشت
- ثبت سه جشنواره گیلان در فهرست رویدادهای گردشگری
- شمارش معکوس تا شروع یک جشن/ فرصتی ویژه برای شناسایی ظرفیتهای استانی در « جشن مهر سینمای ایران »
- کاروانسرای تی تی سیاهکل ثبت جهانی شد| پرونده ماسوله در حال بررسی
- ارسال ۱۵۰ اثر از ۲۲ استان کشور به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان
- برگزاری هشتمین جام قهرمانان بازی های ویدیویی بازیهای موبایلی ایرانی FIFA23 در سراسر ایران
شناسه خبر : 3752
پرینتخانه » اخبار, غذاهای محلی گیلان
طرز تهیه سیرابیج

مواد لازم :
برگ سیر 3 دسته
تخم مرغ 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
برگ سیر را به صورت دستهای به فاصله یک سانتیمتر برش زده و بعد کاملا شسته و آبش را بگیرید و در تابه تفت دهید. تخممرغها را زده و در تابه جدا گانه سرخ کنید. در انتها به تخممرغ سرخشده برگ سیر ادویه زده همزمان به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=3752
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.