Friday, 5 March , 2021
امروز : جمعه, ۱۵ اسفند , ۱۳۹۹ - 22 رجب 1442
امروز : جمعه, ۱۵ اسفند , ۱۳۹۹ - 22 رجب 1442
اخبار »
- جشنواره موسیقی بومی گیلان غیر رقابتی و در فضای مجازی آغاز شد
- عکاس گیلانی مقام اول مسابقه ملی عکاسی تالاب های کشور را از آن خود کرد
- گیلان؛ پایتخت نقاشی ایران و وضعیت هنرهای تجسمی
- افتتاح دومین خانه کارآفرینی و صنایع دستی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت
- گزارشی از اقدامات سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت در دهه مبارک فجر
- مصاحبه با سید سعید نعمتی نویسنده و کارگردان و بازیگر مطرح استان گیلان
شناسه خبر : 3752
پرینتخانه » اخبار, غذاهای محلی گیلان
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۲ |
طرز تهیه سیرابیج

مواد لازم :
برگ سیر 3 دسته
تخم مرغ 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
برگ سیر را به صورت دستهای به فاصله یک سانتیمتر برش زده و بعد کاملا شسته و آبش را بگیرید و در تابه تفت دهید. تخممرغها را زده و در تابه جدا گانه سرخ کنید. در انتها به تخممرغ سرخشده برگ سیر ادویه زده همزمان به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=3752
تعداد دیدگاه : ۰
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.