امروز : جمعه, ۱۵ اسفند , ۱۳۹۹ - 22 رجب 1442
- جشنواره موسیقی بومی گیلان غیر رقابتی و در فضای مجازی آغاز شد
- عکاس گیلانی مقام اول مسابقه ملی عکاسی تالاب های کشور را از آن خود کرد
- گیلان؛ پایتخت نقاشی ایران و وضعیت هنرهای تجسمی
- افتتاح دومین خانه کارآفرینی و صنایع دستی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت
- گزارشی از اقدامات سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت در دهه مبارک فجر
- مصاحبه با سید سعید نعمتی نویسنده و کارگردان و بازیگر مطرح استان گیلان
طرز تهیه خورش فسنجان

مـواد لازم :
- ۱ کیلو مرغ (۴ تکه مرغ)
- ۴۰۰ گرم گردو
- ۱ عدد پیاز
- ۵ قاشق غذاخوری رب انار
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
برای پخت خورش فسنجان با مرغ گردوها را چرخ کرده و در مقداری آب سرد بریزید و بگذارید به مدت ۲ ساعت خوب بپزد تا به روغن بیافتد.
حتما در گردو آب سرد یا چند تکه یخ بریزید تا روغن درون گردو آزاد شود آب را از اول پخت زیاد نریزید کم کم در طی مراحل پخت آب اضافه کنید.
مرغ را در یک دیگچه جداگانه با کمی روغن، نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید و با کمی آب بگذارید بپزد تا نیم پز شود.
پس از پخت گردو و به روغن افتادن آن رب انار را اضافه نموده سپس شکر و کمی نمک و مرغ نیم پز را به آن اضافه نمائید و بگذارید به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیافتد.
مقدار استفاده از رب انار و شکر بسته به میل شماست چنانچه خورش را ترش میل می کنید شکر کم بریزید و بهتر است از رب انار ملس در پخت خورش فسنجان استفاده کنید.
خورش فسنجان نیاز به روغن ندارد و روغن گردو برای خورش کافی است.
می توانید از گوشت چرخکرده به جای مرغ استفاده کنید گوشت چرخکرده را با کمی پیاز رنده شده مخلوط کرده و به شکل قلقلی در آورید و در گردو پخته شده بریزید .
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.