امروز : چهارشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۲ - 8 رمضان 1444
- استاد احمد سمیعی گیلانی بدرود حیات گفت
- آشنایی با آداب و رسوم کهن مردم گیلان در ایام نوروز
- سعید تحویلداری یکی از خوانندههای فولکوریک و محبوب گیلان درگذشت
- زندگینامه هوشنگ ابتهاج در یک نگاه
- یادخاطرشهیدان رجایی وباهنرهمچنین بزرگداشت هفته دولت گرامی باد
- اولین نمایشگاه دستاوردهای سازمان های مردم نهاد گیلان بامشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت
طرز تهیه خورش فسنجان

مـواد لازم :
- ۱ کیلو مرغ (۴ تکه مرغ)
- ۴۰۰ گرم گردو
- ۱ عدد پیاز
- ۵ قاشق غذاخوری رب انار
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
برای پخت خورش فسنجان با مرغ گردوها را چرخ کرده و در مقداری آب سرد بریزید و بگذارید به مدت ۲ ساعت خوب بپزد تا به روغن بیافتد.
حتما در گردو آب سرد یا چند تکه یخ بریزید تا روغن درون گردو آزاد شود آب را از اول پخت زیاد نریزید کم کم در طی مراحل پخت آب اضافه کنید.
مرغ را در یک دیگچه جداگانه با کمی روغن، نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید و با کمی آب بگذارید بپزد تا نیم پز شود.
پس از پخت گردو و به روغن افتادن آن رب انار را اضافه نموده سپس شکر و کمی نمک و مرغ نیم پز را به آن اضافه نمائید و بگذارید به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیافتد.
مقدار استفاده از رب انار و شکر بسته به میل شماست چنانچه خورش را ترش میل می کنید شکر کم بریزید و بهتر است از رب انار ملس در پخت خورش فسنجان استفاده کنید.
خورش فسنجان نیاز به روغن ندارد و روغن گردو برای خورش کافی است.
می توانید از گوشت چرخکرده به جای مرغ استفاده کنید گوشت چرخکرده را با کمی پیاز رنده شده مخلوط کرده و به شکل قلقلی در آورید و در گردو پخته شده بریزید .
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.