Tuesday, 9 August , 2022
امروز : سه شنبه, ۱۸ مرداد , ۱۴۰۱ - 12 محرم 1444
امروز : سه شنبه, ۱۸ مرداد , ۱۴۰۱ - 12 محرم 1444
اخبار »
شناسه خبر : 14163
پرینتخانه » آشپزی, آموزش, اخبار
طرز تهیه شش انداز بادمجان
آرت گیل : مواد لازم شش انداز بادنجان:
بادنجان قلمی بدون تخم پنج عدد
مغز گردو ساییده شده ۳۰۰ گرم
رب انار دو قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده چهار قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
۱٫ دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم. سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت میدهیم.
۲٫ پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت میدهیم. دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه میکنیم.
۳٫ نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا خورش به روغن بیفتد. در آخر به بادنجانهایی که پوست گرفته و به صورت حلقهای خرد کردهایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس شسته، خشک نموده و سرخ میکنیم. آنگاه بادنجانها را به خورش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا جا بیفتد.
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=14163
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.