پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Sunday, 27 November , 2022
امروز : یکشنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۱ - 4 جماد أول 1444
شناسه خبر : 14163
  پرینتخانه » آشپزی, آموزش, اخبار

طرز تهیه شش انداز بادمجان

آرت گیل : مواد لازم شش انداز بادنجان:

بادنجان قلمی بدون تخم پنج عدد
مغز گردو ساییده شده ۳۰۰ گرم
رب انار دو قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده چهار قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫ دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت می‌دهیم.

۲٫ پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت می‌دهیم. دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه می‌کنیم.

۳٫ نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه می‌‌دهیم تا خورش به روغن بیفتد. در آخر به بادنجان‌هایی که پوست گرفته‌ و به صورت حلقه‌ای خرد کرده‌ایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس شسته، خشک نموده و سرخ می‌کنیم. آنگاه بادنجان‌ها را به خورش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا جا بیفتد.

| منبع خبر : خبرنگاران جوان
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.