Wednesday, 29 March , 2023
امروز : چهارشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۲ - 8 رمضان 1444
امروز : چهارشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۲ - 8 رمضان 1444
اخبار »
- استاد احمد سمیعی گیلانی بدرود حیات گفت
- آشنایی با آداب و رسوم کهن مردم گیلان در ایام نوروز
- سعید تحویلداری یکی از خوانندههای فولکوریک و محبوب گیلان درگذشت
- زندگینامه هوشنگ ابتهاج در یک نگاه
- یادخاطرشهیدان رجایی وباهنرهمچنین بزرگداشت هفته دولت گرامی باد
- اولین نمایشگاه دستاوردهای سازمان های مردم نهاد گیلان بامشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت
شناسه خبر : 14153
پرینتخانه » آشپزی, اخبار, هنر گیلان
طرز تهیه فرنی فشکل گیلانی
آرت گیل : ” فرنی فشکل ” از دسرهای مخصوص گیلان محسوب می شود که از شیره به دست آمده از برنج ساییده شده درست می شود. در تهیه و درست کردن این دسر شیره انگور یا دوشاب، برگ تازه نارنج، آرد برنج و کره بکار می رود.
جالب است بدانید فشکل اصطلاحی است که بجای برنج ساییده شده کش دار استفاده می شود. طعم این فرنی اصلا قابل قیاس با فرنی های دیگر نیست و هر چقد که در یخچال بماند و سرد شود چندین برابر خوشمزه تر می شود.
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=14153
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.