پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Friday, 12 August , 2022
امروز : جمعه, ۲۱ مرداد , ۱۴۰۱ - 15 محرم 1444
شناسه خبر : 14153
  پرینتخانه » آشپزی, اخبار, هنر گیلان

طرز تهیه فرنی فشکل گیلانی

آرت گیل : ” فرنی فشکل ” از دسرهای مخصوص گیلان محسوب می شود که از شیره به دست آمده از برنج ساییده شده درست می شود. در تهیه و درست کردن این دسر شیره انگور یا دوشاب، برگ تازه نارنج، آرد برنج و کره بکار می رود.

جالب است بدانید فشکل اصطلاحی است که بجای برنج ساییده شده کش دار استفاده می شود. طعم این فرنی اصلا قابل قیاس با فرنی های دیگر نیست و هر چقد که در یخچال بماند و سرد شود چندین برابر خوشمزه تر می شود.

 

 

| منبع خبر : نمناک
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.