پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Monday, 15 August , 2022
امروز : دوشنبه, ۲۴ مرداد , ۱۴۰۱ - 18 محرم 1444
شناسه خبر : 14161
  پرینتخانه » آشپزی, آموزش, اخبار

طرز تهیه کوکو چغرتمه

آرت گیل : سینه مرغ را با مقداری زردچوبه، یک عدد پیاز و یک حبه سیر بپزید. مرغ را پس از پخت کامل، ریش‌ریش کنید. سپس یک عدد پیاز رنده شده و دو حبه سیر رنده شده را به مرغ ریش ریش در یک کاسه بیفزایید و خوب با هم مخلوط کنید و ورز دهید. هویج و سیب‌زمینی پخته و درشت رنده شده را به‌همراه نخودفرنگی پخته و قارچ تفت داده شده در کره به مایه کوکو اضافه کنید و خوب هم بزنید.

تخم‌مرغ‌های هم‌زده را با بیکینگ پودر، زعفران دم‌کرده و دو قاشق ماست چکیده هم بزنید. سپس این مواد را به مایه کوکو بیفزایید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر کاری، پودر فلفل قرمز را هم اضافه کنید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. به مایه کوکو برای ۱۰ دقیقه استراحت دهید. سپس کوکو را در روغن داغ در تابه به‌صورت یک تکه یا یکی یکی سرخ کنید.

برای تهیه سس مخصوص، کره را در تابه آب کنید. سپس آرد را برای سه دقیقه در کره تفت دهید. آب مرغ را اضافه کنید و با آرد هم بزنید تا گلوله‌ای باقی نماند. سپس رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را به سس بیفزایید و هم بزنید. در آخر، زعفران دم‌کرده و جعفری خرد شده را در سس بریزید . پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. سس گوجه‌فرنگی و سس تند را در یک کاسه با سس مخصوص مخلوط کرده و در کنار کوکو سرو کنید.

نکات مهم برای تهیه کوکو چغرتمه

  • شما می‌توانید مرغ را به‌جای ریش ریش کردن، چرخ کنید؛ اما سبک سنتی تهیه این کوکو با مرغ ریش ریش است.
  • افزودن سبزیجاتی چون نخودفرنگی، قارچ، هویج پخته و سیب‌زمینی به کوکوی مرغ بادکوبه‌ای سلیقه‌ای است؛ اما طعم آن را خوشمزه‌تر می‌کند.
  • شما می‌توانید مقدار کمی زنجبیل تازه و رنده شده یا کمی پودر زنجبیل را به مایه کوکو اضافه کنید.
  • طرز تهیه کوکو چغرتمه یا بادکوبه‌ای در فر به این ترتیب است که باید مایه کوکو را در یک ظرف پیرکس بریزید و آن را برای ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پخته شود. در آخر، کوکو را به قسمت بالای فر منتقل کنید تا روی کوکو بادکوبه‌ای طلایی و برشته شود.

 

| منبع خبر : کجارو
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.