Monday, 1 March , 2021
امروز : دوشنبه, ۱۱ اسفند , ۱۳۹۹ - 18 رجب 1442
امروز : دوشنبه, ۱۱ اسفند , ۱۳۹۹ - 18 رجب 1442
اخبار »
- عکاس گیلانی مقام اول مسابقه ملی عکاسی تالاب های کشور را از آن خود کرد
- گیلان؛ پایتخت نقاشی ایران و وضعیت هنرهای تجسمی
- افتتاح دومین خانه کارآفرینی و صنایع دستی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت
- گزارشی از اقدامات سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت در دهه مبارک فجر
- مصاحبه با سید سعید نعمتی نویسنده و کارگردان و بازیگر مطرح استان گیلان
- پرفروشهای جشنواره فجر | «شیشلیک» همچنان پرفروش ترین فیلم
شناسه خبر : 4808
پرینتخانه » آشپزی, اخبار
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۵ |
طرز تهیه گوشت ترش گیلان
مواد لازم :
- به میزان لازم روغن
- ۵۰۰ گرم سبزیهای معطر
- ۱ عدد پیاز
- ۳ حبه سیر
- ۳۰۰ گرم گوشت
- ۱/۴ پیمانه لپه
- به میزان لازم زردچوبه
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- به میزان لازم آبلیمو
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
- ۲ عدد تخم مرغ
طرز تهیه :
در ماهیتابه ای بزرگ کمی روغن بریزید و سبزی ها را در آن تفت دهید.
در این میان، در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. گوشت و لپه را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کنید . به آن ها ۲ لیوان آب ( یا آب گوشت) اضافه کنید و بگذارید تا گوشت و لپه کاملا پخته و نرم شوند.
وقتی سبزی آماده شد،(در صورت تمایل) یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با آن ها تفت دهید. سپس سبزی تفت داده شده، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را به سایر مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد با هم بجوشند و غلیظ شوند.
در پایان تخم مرغ های زده شده را به خورش اضافه کنید و بگذارید تا پخته شوند.
خورش را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه برنج میل کنید.
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=4808
تعداد دیدگاه : ۰
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.