امروز : چهارشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۲ - 8 رمضان 1444
- استاد احمد سمیعی گیلانی بدرود حیات گفت
- آشنایی با آداب و رسوم کهن مردم گیلان در ایام نوروز
- سعید تحویلداری یکی از خوانندههای فولکوریک و محبوب گیلان درگذشت
- زندگینامه هوشنگ ابتهاج در یک نگاه
- یادخاطرشهیدان رجایی وباهنرهمچنین بزرگداشت هفته دولت گرامی باد
- اولین نمایشگاه دستاوردهای سازمان های مردم نهاد گیلان بامشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت
طرز پخت انواع ماهی با سبزی پلو برای شب عید+ فوت و فن مزهدار کردن ماهی

به گزارش هنرگیل، سبزی پلو با ماهی یکی از قدیمیترین غذاهای ایرانی برای مراسمی مثل مهمانی یا مناسبتهایی مثل شب یلدا، شب سال تحویل عید نوروز و چهارشنبه سوری است. سبزی پلو را با انواع مختلف ماهی میتوانید درست کنید و البته کوکو سبزی هم معمولا در اغلب شهرهای بخشی جدا نشدنی و خوشمزه از این غذای مجلسی و مخصوص مهمانی است.
درست است که عید نوروز ۹۹ به خاطر شیوع ویروس بیماری کرونا قرار است شبیه هیچ نوروز دیگری نباشد و از رفت و آمد و دورهمی خبری نیست، اما یک شام شب عید خانوادگی در کنار اعضای خانواده میتواند این بار خاطرهانگیزتر از همیشه شود.
طرز تهیه ماهی حلوا سیاه یا حلوا سفید با سبزی پلو
مواد لازم برای ۸ نفر
ماهی حلوا سیاه یا حلوا سفید: ۱ و نیم کیلوگرم
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
آرد سوخاری: به مقدار لازم
پودر سیر و زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه مخصوص ماهی: به مقدار دلخواه
مواد لازم برای سبزی پلو برای ۸ نفر
برنج ۷ پیمانه
ترکیب سبزیهای سبزی پلو شامل:
تره: ۲ دسته
شوید: ۲ دسته
جعفری: ۲ دسته
پیازچه: ۲ دسته
گشنیز: نصف یک بسته
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.