امروز : شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱ - 20 شوال 1443
غذای محلی خورش ملا قورمه شمالی و طرز تهیه آن
آرت گیل : خورش ملا قورمه شمالی، یک غذای گیاهی لذیذ و سبک است که میتوان آن را با برنج یا نان سرو کرد. در تهیه این غذا از گوجهفرنگی، تخممرغ، پیاز داغ، آبغوره، روغن، بادمجان، سیر، آبغوره، سبزیهای معطر همچون گشنیز، جعفری و نعنا، فلفل، دارچین و زردچوبه استفاده میشود.
مواد لازم برای چهار نفر
- یک کیلوگرم بادمجان پوست کنده و نگینی خرد شده
- پنج تا ۶ عدد گوجهفرنگی
- یک پیمانه سبزی ساطوری شده (جعفری و نعنا)
- یک عدد پیاز پوست کنده و خلالی خرد شده
- آبغوره به مقدار دلخواه
- نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به مقدار لازم
- انار ترش به دلخواه
به بادمجانهای نگینی خرد شده نمک بزنید و آنها را نیم ساعت رها کنید تا تلخی آنها گرفته شود. سپس آنها را بشویید و خشک کنید. پیاز را با روغن و زردچوبه در یک تابه تفت دهید تا سبک و نرم شوند. سپس بادمجانهای نگینی خرد شده را به پیازها اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید تا بادمجانها طلایی شوند.
در ادامه یک پیمانه جعفری و نعنای ساطوری خرد شده را در تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس گوجهفرنگی رنده شده را در تابه بریزید. در مرحله آخر، آبغوره، انار ترش تازه و فریز شده، نمک و فلفل را به خورش بیفزایید و درب تابه را ببندید تا بادمجانها با آب گوجهفرنگی و انار مغز پخت شوند و خورش جا بیفتد.
نکات مهم برای تهیه خورش ملا قورمه شمالی
- نسبت جعفری به نعنا باید دو به یک باشد.
- اگر به انار دسترسی ندارید، از آبغوره بیشتر استفاده کنید.
- شما میتوانید در اواخر پخت این خورش، روی آن یک یا دو عدد تخممرغ بشکنید و بگذارید خودش را بگیرد.
- بهجای سبزی تازه میتوان از سبزی خشک هم در تهیه ملاقورمه استفاده کرد
- شما میتوانید علاوه بر پیاز، از یک تا دو حبه سیر رنده یا خرد شده نیز استفاده کنید.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.