امروز : جمعه, ۲۱ مرداد , ۱۴۰۱ - 15 محرم 1444
فراخوان مقاله و شعر بزرگداشت شهید انصاری منتشر شد
آرت گیل؛ همزمان با سی و نهمین سالگرد شهادت تنها استاندار شهید کشور ” مهندس علی اخوین انصاری ” و معاون عمرانی استانداری ” شهید علیرضا نورانی ” ، این اداره با همکاری ستاد بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان انصاری و نورانی ، فراخوان مقاله و شعر منتشر نمودند.
علاقمندان می توانند آثار خود را در قالب شعر و مقاله با موضوع شهیدان انصاری و نورانی تا ۲۵ تیر ۱۳۹۹ به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رودسر و ایمیل اداره به نشانی [email protected] ارسال نمایند.
به پاس قدردانی از شرکت کنندگان در این فراخوان ، هدایایی به برگزیدگان اهداء خواهد شد.
شهید علی اخوین انصاری متولد ۱۳۲۳ رودسر (گیلان ) می باشد که با قبولی در دانشگاه ، وارد دانشکده افسری می شود که به دلیل فعالیتهای سیاسی و مذهبی از آن دانشکده اخراج و به آموزگاری روی می آورد.
شهید انصاری پس از ده سال معلمی توانست همزمان دروس دانشگاهی را ادامه و فارغ التحصیل شده و در سال ۱۳۵۴ برای ادامه تحصیل و اخذ دکترا ، به آمریکا رفته که به جهت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، به ایران بازگشت.
وی در سال ۱۳۵۸ عهده دار استانداری گیلان شد و در برخورد با گروه های سیاسی مخالف نظام و منحرف بسیار سخت گیر و فعال بود که سرانجام این مرد انقلابی ، بامداد ۱۵ تیر ۱۳۶۰ از سوی منافقین تروریست در شهرستان رشت به شهادت و پیکر مطهرش در گلزار شهدای رودسر به خاک سپرده شد.
شهید علی انصاری : اگر هر وقت خبر شهادتم را شنیدی ، مطمئن باش که به دو جای بدنم شلیک خواهد شد ! بر قلبم چون برای مردم می تپد و به مغزم ، چون برای خدا می اندیشد.
انتهای پیام/http://Honargil.ir
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.