امروز : جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ - 15 ربيع أول 1445
- برگزاری ” دومین ویژه برنامه مهر سینمای ایران ” در رشت
- ثبت سه جشنواره گیلان در فهرست رویدادهای گردشگری
- شمارش معکوس تا شروع یک جشن/ فرصتی ویژه برای شناسایی ظرفیتهای استانی در « جشن مهر سینمای ایران »
- کاروانسرای تی تی سیاهکل ثبت جهانی شد| پرونده ماسوله در حال بررسی
- ارسال ۱۵۰ اثر از ۲۲ استان کشور به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان
- برگزاری هشتمین جام قهرمانان بازی های ویدیویی بازیهای موبایلی ایرانی FIFA23 در سراسر ایران
طرز تهیه میرزا قاسمی

مـواد لازم :
- ۶ عدد بادمجان متوسط
- ۳ عدد گوجه فرنگی متوسط
- ۱ بوته سیر متوسط
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه :
برای تهیه میرزا قاسمی ابتدا یک برش عمیق در بادمجان ها ایجاد کنید و سپس بادمجان ها را روی اجاق گاز قرار داده و مدام پشت و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه قسمتهای بادمجان ها برسد و مغز پخت شود.
بادمجان های کباب شده را پوست گرفته و با چاقو قطعه قطعه کنید، سپس سیر رنده کرده و به همراه یک قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه و کمی روغن و کمی نمک با حرارت کم تفت دهید تا طلایی شود سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا تخم مرغ و سیر خوب مخلوط شود، حالا بادمجان ها را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به مخلوط بادمجان و تخم مرغ اضافه کرده و در پوش قابلمه را بگذارید و بمدت ۱۵ دقیقه با شعله متوسط بپزید.
بعد از ۱۵ دقیقه مواد را هم زده و با پشت قاشق خوب بزنید تا بادمجان و گوجه فرنگی یکدست شود در این زمان رب گوجه فرنگی را به خوراک میرزا قاسمی اضافه کنید و مواد را بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر هم بپزد تا کاملا جا بیفتد در پایان فلفل را اضافه کنید میرزا قاسمی آماده است در دیس بکشید و با برنج و یا نان سرو کنید. میرزا قاسمی را با سبزی خوردن میل کنید .

- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.