پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Friday, 29 September , 2023
امروز : جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ - 15 ربيع أول 1445
شناسه خبر : 3754
  پرینتخانه » اخبار, غذاهای محلی گیلان

طرز تهیه نازخاتون

مواد لازم :

  • بادمجان کوچک و قلمی                                    یک کیلو
  • گوشت بدون استخوان                                      800 گرم
  • نعنا و جعفری و کمی اسفناج                             500 گرم
  • نمک و فلفل                                                   به میزان لازم
  • پیاز                                                               یک عدد
  • آبغوره                                                            یک فنجان
  • روغن                                                            به میزان

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید. این خورش از غذاهای محلی گیلان و بسیار خوشمزه است.

|
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.