Saturday, 28 May , 2022
امروز : شنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۱ - 27 شوال 1443
امروز : شنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۱ - 27 شوال 1443
اخبار »
- کنسرت بهنام بانی رشت ۷ خرداد ۱۴۰۱
- سرود سلام فرمانده با حضور پرشور دهه هشتاد و نودی های استان گیلان در پیاده راه فرهنگی رشت (میدان شهرداری ) بازخوانی شد.
- سالروزشهادت امام جعفرصادق (ع)
- مراسم اهدای جوایز و تجلیل از ۲۰۴ ورزشکار برتر
- حلوا ضیابری گیلان
- لزوم نگاه راهبردی به حوزه فرهنگ/ هنر را به هنرمندان بسپاریم
شناسه خبر : 3756
پرینتخانه » اخبار, غذاهای محلی گیلان
طرز تهیه واویشکا

مواد لازم :
- سیر 2 عدد
- پیاز بزرگ 1 عدد
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- رب گوجه فرنگی 500 گرم
- گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
- آب 1/2 لیوان
- تخم مرغ 1 عدد
- زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- گرد غوره به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.
بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.
گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.
بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.
این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=3756
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.