پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Saturday, 4 April , 2020
امروز : شنبه, ۱۶ فروردین , ۱۳۹۹ - 11 شعبان 1441
شناسه خبر : 3756
  پرینتخانه » اخبار, غذاهای محلی گیلان تاریخ انتشار : 12 دی 1398 - 14:53 |

طرز تهیه واویشکا

مواد لازم :

  •  سیر                                       2 عدد
  • پیاز بزرگ                                  1 عدد
  • گوشت چرخ کرده                       500 گرم
  • رب گوجه فرنگی                        500 گرم
  • گوجه فرنگی خرد شده                3 عدد
  •  آب                                         1/2 لیوان
  •  تخم مرغ                                 1 عدد
  •  زردچوبه                                  به میزان لازم
  •  فلفل سیاه                              به میزان لازم
  • گرد غوره                                  به میزان لازم
  • نمک                                       به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.

بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.

گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.

بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.

تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.

حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.

این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.