Friday, 29 September , 2023
امروز : جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ - 15 ربيع أول 1445
امروز : جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ - 15 ربيع أول 1445
اخبار »
- برگزاری ” دومین ویژه برنامه مهر سینمای ایران ” در رشت
- ثبت سه جشنواره گیلان در فهرست رویدادهای گردشگری
- شمارش معکوس تا شروع یک جشن/ فرصتی ویژه برای شناسایی ظرفیتهای استانی در « جشن مهر سینمای ایران »
- کاروانسرای تی تی سیاهکل ثبت جهانی شد| پرونده ماسوله در حال بررسی
- ارسال ۱۵۰ اثر از ۲۲ استان کشور به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان
- برگزاری هشتمین جام قهرمانان بازی های ویدیویی بازیهای موبایلی ایرانی FIFA23 در سراسر ایران
شناسه خبر : 3756
پرینتخانه » اخبار, غذاهای محلی گیلان
طرز تهیه واویشکا

مواد لازم :
- سیر 2 عدد
- پیاز بزرگ 1 عدد
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- رب گوجه فرنگی 500 گرم
- گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
- آب 1/2 لیوان
- تخم مرغ 1 عدد
- زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- گرد غوره به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.
بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.
گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.
بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.
این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.
به اشتراک بگذارید
https://honargil.ir/?p=3756
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.