پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Friday, 18 June , 2021
امروز : جمعه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۰ - 9 ذو القعدة 1442
شناسه خبر : 13347
  پرینتخانه » آشپزی, اخبار تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶ |

پنیر برشته ( پنیر بیج یا پنیر بوروشته )

ارت گیل :پنیر برشته

پنیر برشته جز غذاهای شرق گیلان مخصوصا لاهیجان بوده است که البته مهاجرت های درون استانی و طعم دلچسب و آسانی تهیه آن باعت فراگیر شدن این خوراکی در بسیاری از نقاط شرق و حتی غرب گیلان شده است.

♨️ مواد لازم :
پنیر——————————- ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ————————–۴ عدد
شوید خرد شده یا خشک——– ۴قاشق
روغن ——————————– به میزان لازم

.
طرز تهیه
اگر پنیر تکه ای باشد آنرا ریز کرده و اگر پنیر جلدی ، سوره یا پوتال استفاده می کنیم آنرا با روغن و شوید اگر تر است خرد شده و اگر خشک است به همان شکل در تابه می ریزیم و زیرش را روشن می کنیم اگر جنس پنیر کشدار نباشد بهتر است و به محض مایه شدن به آن تخم مرغ می زنیم و بسته به سلیقه سفت تر یا شل تر از روی اجاق بر می داریم . گاها در مناطقی به آن شوید نمی زنند و یا زردچوبه استفاده می کنند که این شبهه که از زردچوبه استفاده می شود بخاطر رنگ پنیرهای محلی بوده که سابقا چرب و متمایل به زرد بوده ولی امروزه کاملا سفید است و با اضافه کردن کمی زردچوبه سعی در تغییر رنگ غذا می شود که نیازی به آن نیست

این غذا ثبت شده در یونسکو است  

پنیر برشته

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.