امروز : چهارشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۲ - 8 رمضان 1444
- استاد احمد سمیعی گیلانی بدرود حیات گفت
- آشنایی با آداب و رسوم کهن مردم گیلان در ایام نوروز
- سعید تحویلداری یکی از خوانندههای فولکوریک و محبوب گیلان درگذشت
- زندگینامه هوشنگ ابتهاج در یک نگاه
- یادخاطرشهیدان رجایی وباهنرهمچنین بزرگداشت هفته دولت گرامی باد
- اولین نمایشگاه دستاوردهای سازمان های مردم نهاد گیلان بامشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت
پنیر برشته ( پنیر بیج یا پنیر بوروشته )
ارت گیل :پنیر برشته
پنیر برشته جز غذاهای شرق گیلان مخصوصا لاهیجان بوده است که البته مهاجرت های درون استانی و طعم دلچسب و آسانی تهیه آن باعت فراگیر شدن این خوراکی در بسیاری از نقاط شرق و حتی غرب گیلان شده است.
♨️ مواد لازم :
پنیر——————————- ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ————————–۴ عدد
شوید خرد شده یا خشک——– ۴قاشق
روغن ——————————– به میزان لازم
.
طرز تهیه
اگر پنیر تکه ای باشد آنرا ریز کرده و اگر پنیر جلدی ، سوره یا پوتال استفاده می کنیم آنرا با روغن و شوید اگر تر است خرد شده و اگر خشک است به همان شکل در تابه می ریزیم و زیرش را روشن می کنیم اگر جنس پنیر کشدار نباشد بهتر است و به محض مایه شدن به آن تخم مرغ می زنیم و بسته به سلیقه سفت تر یا شل تر از روی اجاق بر می داریم . گاها در مناطقی به آن شوید نمی زنند و یا زردچوبه استفاده می کنند که این شبهه که از زردچوبه استفاده می شود بخاطر رنگ پنیرهای محلی بوده که سابقا چرب و متمایل به زرد بوده ولی امروزه کاملا سفید است و با اضافه کردن کمی زردچوبه سعی در تغییر رنگ غذا می شود که نیازی به آن نیست
این غذا ثبت شده در یونسکو است
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.