پایگاه اطلاع رسانی هنر گیل
اولین و فعالترین مرکز مجاز اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی و هنری شمال کشور
Friday, 9 June , 2023
امروز : جمعه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۲ - 21 ذو القعدة 1444
شناسه خبر : 1512
  پرینتخانه » اخبار, فرهنگی

کارگردان سلطنت طلب در شبکه دو!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آرت گیل:به رغم هشدارهای داده شده نسبت به سازنده یک فیلم سلطنت‌طلب، این فیلمساز با حمایت مدیران سیما تولید سریال جدید خود را کلید زد!

به رغم هشدارهای داده شده نسبت به سازنده یک فیلم سلطنت‌طلب، این فیلمساز با حمایت مدیران سیما تولید سریال جدید خود را کلید زد!

سریال «خانه ما» درحالی به کارگردانی سامان مقدم در دست تولید است که وی سابقه ساخت فیلمی با نام «صد سال به این سال‌ها» دارد که به طور صریح و آشکار به تطهیر رژیم پهلوی پرداخته و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را تخطئه کرده است!

نکته قابل تأمل این است که مرکز امور نمایشی سیما، سفارش‌دهنده این سریال است و قرار است به عنوان سریال نوروزی از شبکه دو پخش شود.

کم نبوده‌اند کسانی که با پول بیت‌المال سیاه‌مشق کردند و بعد علیه نظام شدند، مقصر این مسئله نیز مسئولانی هستند که به چنین افرادی مجال پر و بال می‌دهند و فیلمسازان متعهد را پشت چراغ قرمز نگه می‌دارند!

به نقل از کیهانکانال تلگرام آرت گیل
|
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.